Oğuzhan Özyakup, Erzurum galibiyetinin ardından konuştu

11.04.2021 - 21:21 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 22:47

Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'ın Süper Lig'de Erzurumspor'u deplasmanda mağlup ettiği maçın ardından konuştu. İşte Oğuzhan Özyakup'un açıklamaları...

Oğuzhan Özyakup, Erzurum galibiyetinin ardından konuştu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş’ın 28 yaşındaki orta sahası Oğuzhan Özyakup, Süper Lig’in 34. haftasında alınan Erzurum galibiyetini değerlendirdi. 

'İnşallah bundan ders çıkarırız'

Kazım Karabekir Stadı'nda zeminin durumuna tepki gösteren Özyakup, şu ifadeleri kullandı:

''Erzurum soğuk, kar yağıyor ama dünyada sadece Erzurum soğuk değil. Bugün resmen taşta oynadık. Bu sakatlığı sadece zemine vermek istemiyorum ama 60-70 dakika taşta oynadık. Yazık günah. Bugün Cenk'e oldu yarın başkasına olur. Başka ülkelerde de yeterince soğuk yerler var ama orada zeminler iyi. Isıtma varsa neden açılmıyor, yoksa neden yapılmıyor? Bilmediğimiz bir sorun değil. Belki başka maçlarda da oldu. Top geliyor, topu kontrol etmek için denge sağlamaya çalışıyorsunuz. Sakatlık riski çok fazla. Cenk'e çok geçmiş olsun. Biz maça çıkmadan önce 'Bu zemin neden bu kadar sert' dedik. İnşallah bundan ders çıkarırız.''

Tosun Paşa bu kez korkuttu!
 

'Bu deplasmanda çok önemli bir 3 puan'

3 puan aldıklarını çin mutlu olduklarını belirten 28 yaşındaki futbolcu, ''Gerçekten aldığımız 3 puana sevindik ama soyunma odasında 1 kişi sevinemedi. Zor bir durum. Mutluyuz, rakibimiz puan kaybediyor ama... 1 gün dinlenip tekrar başlayacağız. Cuma günü bir maçımız daha var. Şampiyonluğa gidiyorsan iyi oynamadığın maçları da kazanman gerekiyor. Bugün çok iyi oynamadık ama bu zeminde oynamak çok zor. Erzurum'un da hedefleri var. Bu deplasmanda çok önemli bir 3 puan aldık'' diyerek sözlerini noktaladı. 

 

Oğuzhan Özyakup, bugün takımının 2. golünü kaydetti. Özyakup en son 6 Ocak 2021’de Çaykur Rizespor maçında gol atma başarısı göstermişti.

 

Oğuzhan Özyakup, 95 günlük gol orucunu bozdu!
 

Senin için hazırladığımız haberler