Oğuzhan Yalçın: "Galatasaray'dan Siraçhan Nas'ı istedik"

30.08.2023 - 10:20 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 10:31

TFF 1. Lig takımlarından Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, "Galatasaray'dan Siraçhan Nas'ı istedik ama Ümraniyespor bizden önce teklif yaptı" dedi...

Oğuzhan Yalçın: "Galatasaray'dan Siraçhan Nas'ı istedik"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yalçın, Galatasaray'dan Siraçhan Nas'ı da istediklerini ancak Ümraniyespor'un daha önce teklif yaptığını söyledi.

"Eren Aydın ve Süleyman Luş'u kadromuza dahil ettik"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, "Galatasaray'dan Eren Aydın ve Süleyman Luş'u kadromuza dahil ettik. Bu iki oyuncunun transferi için Galatasaray'a teşekkür ederim. 

"Siraçhan Nas'ı da Galatasaray'dan kiralık istedik"

Siraçhan Nas'ı da Galatasaray'dan kiralık istedik ancak Ümraniyespor bizden önce teklif yaptığı için Galatasaray tercihini Ümraniyespor'dan yana kullandı, iki taraf için de hayırlısı olsun" dedi ve ekledi: 

İlgini Çekebilir
Ümraniyespor, Galatasaray'dan Siraçhan Nas'ı kiraladı
Habere Git

Çorum FK'da ilk hedef ligde kalıcı olmak

"Hedefimiz bu sezon ligde kalıcı olmak. İlk 3 haftada 6 puan elde ettik, bu da yeni bir takım için gayet iyi. Çorum FK'daki yapılanmamızda hepimiz futbolun içinden gelen kişileriz bu da bence çok önemli" 

"Umarım Çorum'daki iş insanlarından katkılar gelir"

Ahlatçı Holding'e teşekkür ediyorum; isim sponsoru oldular. Umarım Çorum'daki iş insanlarından da katkılar gelir. Göztepe maçının devre arasında gördüm; Çorum firmaları yayıncı kuruluşa reklam vermişti, bunu sağlayan Çorum FK'dır bunu unutmamalılar."

Senin için hazırladığımız haberler