Galatasaray'da Okan Buruk 3 puanın sırrını açıkladı

Orhan Gülek
07.08.2022 - 23:34 | Son Güncellenme: 08.08.2022 - 00:38

Süper Lig'in açılış haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'da Okan Buruk 3 puanın sırrını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u son dakikada Gomis'in attığı golle 1-0 mağlup etti. 45+3. dakikada Fernando Muslera, Luiz Adriano'nun penaltı vuruşunu kurtardı. Galatasaray, Antalyaspor'un ligde 16 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

"Yaptığımız bir hamle çok çabuk karşılık verdi"

Karşılaşma sonrası Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Buruk, değişikliklerin işe yaradığı ifade ederek, şöyle konuştu:

 

"İnanılmaz nem vardı. Maç iki takımada gitti geldi. Bizim direkten dönen topumuz oldu. Antalyaspor'un net bir pozisyonu ve penaltı vardı.Muslera net pozisyonlar kurtardı. Oyun çok fazla el değiştirdi. Maç 0-0 mı gidecek derken, hücumda yaptığımız bir hamle çok çabuk karşılık verdi. Gomis'i öne almak, Seferoviç'i arkasına almak çok çabuk karşılığını verdi. "

"Bizim yaptığımız takımı güçlendirmek"

Geniş ve kaliteli kadro kurmak istediklerini dile getiren Buruk "Çok önemli bir galibiyet oldu. Taraftarın önüne 3 puan alarak çıkmak çok önemli. Onları maça davet ediyoruz. Nice 3 puan ve şampiyonluklar kazanmak istiyoruz. İnşallah daha iyi olacağız. Çok fazla transfer konuşmak istemiyorum. Bizim yaptığımız takımı güçlendirmek. Geniş ve kaliteli kadro kurmaya çalışıyoruz. Yeni gelen oyuncularımız olacak. Takım olarak iyi olacağımızı düşünüyorum. Bize büyük katkı sağlayacaklar. Önce takım olacağız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Maçın adamı maç sonu konuştu!
Habere Git

Okan Buruk'tan Mertens ve Torreira sözleri

Son olarak yeni transferler Belçikalı Dries Mertens ve Uruguaylı Lucas Torreira'ya değinen Okan Buruk "Her oyuncuya her dakika ihtiyacımız olacak. Mertens ve Torreira da en kısa sürede takıma katılacak. Ancak ne durumdalar şu anda bilmiyoruz. Birtakım testlerden geçecekler ve zamanla kadroya monte olacaklar." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler