Okan Buruk açıkladı: "Wilfried Zaha'nın transfer görüşmesi vardı"

09.08.2024 - 20:35 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 20:46

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonu Hatayspor karşısında açıyor. Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, mücadele öncesi konuştu.

Okan Buruk açıkladı: "Wilfried Zaha'nın transfer görüşmesi vardı"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in yeni sezonunun açılış maçında Hatayspor'a karşı oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'nin en kötü stadında oynadık"

Beşiktaş ile Olimpiyat Stadı'nda oynadıkları Süper Kupa maçına atıfta bulunan Okan Buruk, "Stadımızı özlemişiz. En son burada olduğumuzda şampiyonluğu kutladık. Geçen hafta Türkiye'nin en kötü stadında oynadık. Şimdi futbol atmosferinin olduğu statta oynayacağız." dedi.

"Sezon başları her zaman zordur. Çok fazla milli oyuncumuz da vardı ve zamanla takıma adapte oluyorlar."

"Zaha'nın transfer görüşmeleri vardı"

Adı eski kulübü Crystal Palace ile anılan ve Hatayspor karşısında kadroda yer almayan Wilfried Zaha hakkında da konuşan Buruk, "Zaha'nın yakın zamanda transfer görüşmeleri vardı, Premier Lig'de tekrar oynamaya sıcak bakıyor. Bu tür durumlarda oyuncu kendini riske etmek istemiyor. Bugün kadroda olmamasının daha doğru olduğuna birlikte karar verdik." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk üstünü çizmişti! Zaha'nın yeni adresi belli oldu...
Habere Git

Kaan Ayhan ve Elias Jelert açıklaması

Okan Buruk, Kaan Ayhan ve Elias Jelert hakkında ise şu ifadeleri sarf etti: "Kaan'ın ufak bir sakatlığı vardı. Yüzde yüz emin olamadı, biz de olamadık. Jelert'in geldikten sonra ufak ağrıları vardı. Önümüzdeki hafta tam olarak hazır olacağını düşünüyoruz."

"İlerleyen dakikalarda onu kullanacağız"

Buruk, yeni transfer Gabriel Sara'nın ise mücadelenin ilerleyen dakikalarında oyuna girebileceğini kaydetti. Buruk, "Sara da yeni katıldı. Ona bugün sunum yaptık ve neler istediğimizi anlattık. İlerleyen dakikalarda onu kullanacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler