Okan Buruk derbileri seviyor! 8 galibiyet

Ali Bozkurt
03.03.2024 - 21:22 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 21:26

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 7 derbide 5 galibiyet aldı. Buruk, Galatasaray ile tüm derbilerde 8. galibiyetini aldı.

Okan Buruk derbileri seviyor! 8 galibiyet

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı ve 1-0 kazandı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların başında 7. derbisine çıktı. Geçtiğimiz sezon takımın başına geçen Buruk, derbilerde kaybetmeme istatistiğini bu maçta da sürdürdü.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a geçit yok

50 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 7 derbide 5 galibiyet alırken, 1 kez mağlup oldu, 1 maçta da berabere kaldı.

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü, Beşiktaş’a karşı ise 3 galibiyet elde ederken, 1 mağlubiyet aldı.

Galatasaray büyük maçları kaybetmiyor

Galatasaray, bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmaları kaybetmedi. Sarı-kırmızılılar bu süreçte 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray, Beşiktaş’a konuk oldu ve sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor oynadığı maçlarda kaybetmeyen sarı-kırmızılılar, bu istatistiğine devam etti. Cimbom; geride kalan 5 büyük maçta siyah-beyazlılar ve bordo-mavilileri 2’şer kez mağlup ederken, sarı-lacivertlilerle ise berabere kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler