Okan Buruk, Karagümrük- Galatasaray maçı sonrası açıklama yaptı

Ali Bozkurt
28.10.2022 - 22:37 | Son Güncellenme: 28.10.2022 - 22:40

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Okan Buruk, Karagümrük- Galatasaray maçı sonrası açıklama yaptı

Detaylar geliyor...

''Golden sonra top bizde kaldı''

Fatih Karagümrük maçında sonra gol pozisyonlarını değerlendiren Okan Buruk, ''Bugün maçın başlangıcı geçen haftaya göre daha tutuk başladık. Olimpiyat stadında oynamak da bir iştir. Burada oynamak zordur. Pozisyona girmeye çalışan takımdık. Rakip Caner ile gönderdiği toplar rakibin kalemize yakşlaştığı pozisyonlar olduı. Kırmızıdan sonra daha iyisini de yapabilirdik. İlk yarıda istediğimiz net pozisyonları yakalamadık ama ikinci yarıda bulduk. Maç daha farklı olması lazımdı. İki tane iptal edilen gol oldu, nasıl oldu bilmiyorum, göreceğiz. Maçın genelinde iyi oynadık. Emre hiç maç oynamadı ama antrenman temposu onu bugün sahaya koymasına sebep oldu. Golde attı, ona hoşgeldin diyoruz. Mata da gol attı. İkinci yarıda golden sonra net bir şekilde top bizde kaldı. Karagümrük de 10 kişi iyi mücadele etti. Tebrik ediyorum. '' dedi.

''Çok sevindim ama olmadı''

Yunus Akgün'ün attığı golün iptal olduğu anları anlatan Okan Buruk, ''Barış da hep formayı istiyor, Kerem de iyi niyetle çalışıyor. Geçen hafta iyi oynadı: Bugün tam olarak Kerem'lik bir oyun çıkmadı, devamında Barış girdi, iyi işler yaptı. Daha iyisini de yapabilir, bekliyorum. Bütün oyuncularımızı kullanmaya çalışıyoruz. Yunus gol atmıştı çok sevindim ama iptal oldu. Geniş bir kadromuz var. Herkesi oynatmaya çalışıyoruz. İstediklerimi sahaya yansıtmaya çalışıyorlar. Önümüzde bir derbi var. Zorlu bir karşılaşma. Beşiktaş'ta hoca değişikliği oldu. Zorlu bir karşılaşma. Lig arasına kadar 3 puanlarla devam etmek istiyoruz. Yukarıdaki takımlara yaklaşmak istiyoruz. '' ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Juan Mata: ''Bu golü taraftarlar için attım''
Habere Git

''Şenol Güneş, hayırlı olsun''

Beşiktaş derbisi için taraftardan destek beklediğini açıklayan Okan Buruk, teknik direktör değişikliğine de değindi. Buruk, ''Bizim için bugün kazanmak önemli. Savunmada çok değişiklik vardı. Dönecek oyuncularımız var. Zorlu bir karşılaşma. Beşiktaş iyi bir kadroya sahip. Şenol Güneş'e de hayırlı olsun. bu hafta Ümraniye maçı bize biraz daha yol gösterecek. Derbiye yakışır şekilde çıkacağız. Taraftarımız yine büyük destek verdi. Onlarla birlikte enerji yaratıp iyi bir oyun ortaya koymak istiyoruz.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler