Moritz Volz'u Okan Buruk ikna etti! Galatasaray...

18.10.2022 - 10:16 | Son Güncellenme: 18.10.2022 - 10:29

Geçtiğimiz haftalarda Sargon Duran'u duran top antrenörü olarak takıma getiren Galatasaray, Nagelsmann'ın yardımcısı Moritz Volz'u ikna etmeye çalışıyor. Detaylar...

Moritz Volz'u Okan Buruk ikna etti! Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, teknik ekibine yeni yardımcı antrenörleri getirmeye devam ediyor. Cimbom geçtiğimiz günlerde getirdiği Sargon Duran'dan sonra RB Leipzig'de Julian Nagelsmann'ın yardımcıları arasında görev yapan Moritz Volz'u da Buruk'un ekibine dahil ediyor. İşte Volz'un ikna edilme detayları...

Ekip değişiyor

Galatasaray'da Okan Buruk'un sezon başında Sergio Garcia Gomez'i teknik ekibine dahil etmesi ardından duran top antrenörü olarak Sargon Duran hamlesi geldi. Duran, Florya'da teknik ekibe katıldı. Cimbom'da son olarak ise  Moritz Volz'un gelişi dikkat çekti. Nagelsmann'ın Bayern Münih'e gitmesinin ardından boşa çıkan Alman çalıştırıcı ile Sarı-Kırmızılılar görüşme yaparak Okan Buruk'un ekibine dahil etmek istiyor. 

Okan Buruk devreye girdi

Milliyet gazetesinin haberine göre, 39 yaşındaki çalıştırıcının 1 ay önce Okan Buruk ile görüştü ve ikna edilmeye çalışıldığı yazıldı. Bundesliga’da son dönemde başarılı sonuçlar alan Leipzig’de Julian Nagelsmann’ın yardımcılığını yapan Volz’un scouting ve bilimsel çalışmalarda Cim-Bom’da önemli bir rol üstleneceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan gece 01.26'da Ağır Açıklama
Habere Git

Arsenal'ın eski scoutu

İngiltere Premier Lig devi Arsenal’de de scout olarak görev yapan Alman çalıştırıcının altyapı konusundaki yapılanmada da önemli görevler alacağı bildirildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da neler oluyor? Torreira, Fatih Terim'i takibe başladı!
Habere Git

Okan Buruk'un ekibinde kimler var?

Galatasaray'da Okan Buruk'un güncel teknik heyetinde toplam 11 isim yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda İrfan Saraloğlu ile Ismael Garcia Gomez yardımcı antrenörlük görevini üstleniyor.

Sarı-kırmızılılarda Fadıl Koşutan ile Can Okuyucu kaleci antrenörü olarak görev alıyor. Dursun Genç, Kaan Arısoy, Yusuf Köklü ve Fuat Demir atletik performans antrenörü olarak Okan Buruk'un ekibinde yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda performans ve maç analisti olarak Yılmaz Yüksel, Serhat Doğan ve Can Mutlu görev alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler