Okan Buruk eğer isterse Fenerbahçe'ye gider!

28.05.2020 - 17:48 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 17:53

Okan Buruk eğer isterse Fenerbahçe'ye gider!

Teknik Direktör Suat Kaya, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Arda Turan, Galatasaray'a dönecek mi? Fatih Terim'in transferde önceliği kim? Okan Buruj, Fenerbahçe'ye gidebilir mi? Mustafa Kapı doğru bir karar verdi mi? Suat Kaya, tüm bu soruları Spor Kazanı programında yanıtladı.

Fatih Terim'in önceliği Onyekuru!


Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Suat Kaya, "Onyekuru'yu bonservisiyle almak için bazı isimlerle yollar ayrılmalı. Fatih Terim'in önceliği Onyekuru." dedi.

Okan Buruk eğer isterse Fenerbahçe'nin teknik direktörü olur!

Suat Kaya, Fenerbahçe'nin hoca arayışlarını değerlendirdi. Suat Kaya adı Fenerbahçe'yle geçen Okan Buruk ismini yorumladı. Kaya, "Okan Buruk eğer isterse Fenerbahçe'nin teknik direktörü olur. Hepmiz Galatasaray Kongre Üyesi'yiz ve hepimiz Galatasaray'da çalışmak isteriz. Ben böyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Taş yerinde ağırdır. İrtiba kaybetmeye gerek yok. Ben bırakmak istediğim zaman da beni istediler. Uzun süre sonra ilk kez jübile yapan bir oyuncu olarak kendimle gurur duydum. Böyle olması gerekiyordu. Futbolculuğum döneminde birçok kulüp beni istemişti." şeklinde konuştu.

Kendi aramızda yarışırken Avrupa'yı unuttuk!

Suat Kaya, Galatasaray'ın Avrupa'da bir marka olduğunu söyledi ve Galatasaray formasıyla unutamadığı maçları açıkladı. Kaya, "Galatasaray bir marka olduğunu geçmişte gösterdi. Avrupa'nın neresine giderseniz gidin ilk sayılacak takım Galatasaray'dır. Salgının etkisiyle güzel bir ekonomik dizayn olacağını düşünüyorum. Bu süreçte gençlere daha çok yöneleceğiz. Elendiğimiz Bilbao maçını unutamıyorum. Ben mağlup olduğum maçlarda daha çok yara alıyordum çünkü çok mağlup olmuyorduk. Real Madrid ve Barcelona maçları da benim için unutulmazdır. Biz bu takımlara kolay lokma olmadığımızı gösterdik. Bugün marka olan hocalarla o dönemde karşılıklı mücadele ettik. Biz kendi aramızda yarışırken Avrupa'yı unuttuk." dedi.

Mustafa Kapı yanlış yaptı!

Suat Kaya son olarak Galatasaray'ın sözleşme uzatma tekifini kabul etmeyen Mustafa Kapı'yı ve sezon sonunda geri dönmesi beklenen Arda Turan'ı değerlendirdi. Suat Kaya, "Mustafa Kapı'nın önüne konulan mukaveleyi imzalamaması çok enteresan. Oyuncunun ailesi ve menajeri yanlış yaptı. Sözleşme imzaladıktan sonra da istediği yere gidebilirdi. Oyuncular çok pohpohlanınca bu tarz şeyler oluyor. Mustafa Kapı bence biraz daha pişmeliydi. Erken hamle yaptığını düşünüyorum. Olması gerektiği zaman gidersen daha güçlü gidersin. Galatasaray sana teklif uzatıyorsa bunu imzalayacaksın. Yetiştiğin yere bazı güzellikler yapman lazım. Bunun karşılığını ilerde mutlaka alırsın. Arda Turan hiçbir karşılık beklemeden Galatasaray'a dönmeye çok yakın. Bunu bilgi olarak söylüyorum. Arda, Galatasaray'a çok faydalı olur. Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmesi lazım." diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler