Okan Buruk, formalarını depremzedeler için bağışladı
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Okan Buruk, futbolculuk döneminde giydiği Galatasaray ile Inter formalarını depremzedelere yardım için düzenlenecek açık artırmaya bağışladı. İşte detaylar.

- Haberin Kaynağı:
- İHA
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok şehirde ağır hasarlara neden olan depremlerden etkilenen vatandaşlar için yardım çalışmaları devam ediyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da futbolculuk yıllarında giydiği ve kendi imzasını taşıyan Galatasaray ile Inter formalarını açık artırma ile satılması amacıyla sarı-kırmızılıların düzenleyeceği müzayedeye verdi.

Galatasaray hazırlıklarını sürdürüyor
Öte yandan, Galatasaray verilen arada hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman kuvvet çalışmasıyla başladı ve üç grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti.
Antrenman iki grup halinde dar alanda top kapma çalışmasının ardından üç takımlı turnuvayla tamamlandı. Galatasaray yarın saat 11.00’de yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.





