Okan Buruk futbolcularla toplantı yaptı! "Takılmamızı bekliyorlar"

Akın Ungan
16.03.2024 - 09:43 | Son Güncellenme: 16.03.2024 - 09:50

Son dakika | Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de oynanacak Kasımpaşa maçı öncesi futbolcularla toplantı yaptı. İşte detaylar...

Okan Buruk futbolcularla toplantı yaptı! "Takılmamızı bekliyorlar"

Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Galatasaray, Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk, kritik maç öncesi futbolcularla bir toplantı yaptı.

"Her maç bir final"

Milliyet'te yer alan habere göre Buruk, "İyi bir seri yakaladık ama her maçın bir hikayesi var. Ve de her maç bir final. Kasımpaşa karşılaşması ise kırılmalardan biri" dedi.

"Yine takılmamızı bekliyorlar"

Sözlerine devam eden Okan Buruk, "Yine Fenerbahçe’den önce oynayacağız ve muhtemelen yine takılmamızı bekliyorlar. Kazanmamız durumunda ise önemli bir avantaj yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Tahkim Kurulu'ndan Dursun Özbek ve Hasan Arat kararı!
Habere Git

"Galibiyet milli araya da moralli girmemizi sağlayacak"

Kasımpaşa'nın ligdeki yeri ve topladığı puana dikkat çekilen toplantıda, "Kasımpaşa, Avrupa hedefi için bu maça fazlasıyla asılacaktır. Hızlı hücuma çıkabilen bir takım ve bu konuda dikkatli olmalıyız. Alacağımız galibiyet milli araya da moralli girmemizi sağlayacak" diye değerlendirme yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler