Ajansspor

Okan Buruk gözüne kestirdi! İşte Liverpool'u yıkacak 11'i...

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Liverpool deplasmanına çıkıyor. Okan Buruk’un ilk 11 tercihi büyük ölçüde netleşirken savunmada zorunlu değişiklik bekleniyor.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
AI ile oluşturulan özeti dinleyin

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Liverpool ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un sahaya süreceği ilk 11 büyük ölçüde netleşti. Sarı-kırmızılılarda savunma hattında zorunlu bir değişiklik yapılması bekleniyor.

İlk 11’de zorunlu değişiklik

Galatasaray, İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 kazanarak rövanş öncesinde avantaj elde etmişti.

Liverpool deplasmanı öncesinde teknik direktör Okan Buruk’un ilk maçtaki kadrodan yalnızca bir zorunlu değişiklik yapması bekleniyor. Sarı kart cezalısı Davinson Sanchez’in yokluğunda savunma hattında değişikliğe gidilecek.

Sacha Boey sağ bekte

Zorlu karşılaşmada kaleyi Uğurcan Çakır’ın koruması bekleniyor.

İlk maçta 11’de yer almayan Sacha Boey’in sağ bekte görev alacağı belirtilirken sol bekte ise Ismail Jakobs’un forma giymesi bekleniyor.

Lemina stoperde oynayacak

Davinson Sanchez’in yokluğunda savunmanın merkezinde Abdülkerim Bardakcı’nın yanında Mario Lemina’nın görev alması bekleniyor.

Bu tercihle birlikte Galatasaray’ın orta saha kurgusunda da farklı bir plan uygulanacağı ifade edildi.

Singo orta sahaya çekiliyor

TRT Spor’un haberine göre Wilfried Singo’nun Lucas Torreira’nın yanında orta sahada görev yapması bekleniyor.

Genellikle sağ bek ve stoper pozisyonlarında oynayan Fildişi Sahilli futbolcu, daha önce Juventus maçında, Beşiktaş derbisinde ve Liverpool ile oynanan ilk karşılaşmanın son bölümünde de orta sahada forma giymişti.

Orta sahada Torreira ve Singo’nun önünde ise Gabriel Sara’nın görev alması bekleniyor.

Hücum hattında Osimhen

Galatasaray’ın hücum hattında sağ kanatta Barış Alper Yılmaz, sol kanatta Noa Lang ve forvet hattında Victor Osimhen’in görev alacağı ifade edildi.

AI ile oluşturulan özeti okuyun

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Liverpool ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11'i netleşti. Sarı kart cezalısı Davinson Sanchez'in yokluğunda savunma hattında değişiklik yapılacak. Sacha Boey sağ bekte, Ismail Jakobs sol bekte, Abdülkerim Bardakcı ve Mario Lemina stoperde, Wilfried Singo orta sahada görev yapacak. Hücum hattında ise Barış Alper Yılmaz, Noa Lang ve Victor Osimhen forma giyecek.

Bu videoya da göz atabilirsin