Okan Buruk: ''Hiçbir şey bitmiş değil''

25.11.2020 - 01:31 | Son Güncellenme: 25.11.2020 - 01:31

Son dakika spor haberleri... Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun dördüncü haftasında Manchester United'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Turuncu - lacivertlilerde Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. maçında Medipol Başakşehir, deplasmanda Manchester United'a 4-1 kaybetti. Manchester United puanını 9 yaparak zirvede yer aldı. Başakşehir ise 3 puan ile son sırada kaldı.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, ev sahibi ekipte Bruno Fernandes'in fark yarattığını söyledi.

''İki takımın sayıları da birbirine yakın''

Maç sonu iki takım istatistiklerinin de birbirine yakın olduğunu söyleyen Buruk, ''Sayılara baktığımızda maç sonu iki takımın sayıları da birbirine yakın. Oyunda fark yaratan oyuncu Bruno Fernandes'ti. Cavani faktörünü de saymak lazım. Hücum anlamında daha çok baskı yaptılar. Erken yediğimiz gol var. Maça da iyi başlamadık. Belli dakikadan sonra biz de rakip kaleye gittik. 2-1'i yakalasak bizim için farklı olabilirdi. 3-1'den sonra pozisyonlarımız oldu. Oyuncularımın mücadelelerinden memnunum ve teşekkür ediyorum. Rakibimizi de tebrik ediyorum'' dedi.

H Grubu'nda hala şansları olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, ''Bundan sonra oynayacağımız 2 takımla da aramızda 3'er puan fark var. Hiçbir şey bitmiş değil bizim için. Grup üçüncülüğü, ikinciliği şansımız devam ediyor'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler