Galatasaray - Zalgiris Maçı Sonrası Okan Buruk'tan Ayrılık Açıklaması

Orhan Gülek
03.08.2023 - 00:22 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 00:35

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Zalgiris'i 1-0 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalar yaptı. Okan Buruk, ikinci golü atamamalarının rakibi oyunda tuttuğunu belirtti.

Galatasaray - Zalgiris Maçı Sonrası Okan Buruk'tan Ayrılık Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında konuk ettiği Zalgiris'i 1-0 yenen ve tur atlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından konuştu.

"İlk yarıda az ürettik"

Zalgiris'in fizik olarak kendilerinden daha hazır bir takım olduğunu belirten Okan Buruk, "İkinci golü atamayınca rakip de dizilişini bozmadı. 10 kişiyle savunma yaptılar. Fizik olarak bizden daha hazırlar. Alanları iyi kapadılar. İlk yarıda az ürettik." dedi.

"Henüz tam takım değiliz"

Rakibe iki tehlikeli pozisyon verdiklerini kaydeden Buruk, "İkinci golü bulup maçı bitirmemiz gerekiyordu. Rakibimize de 2 tehlikeli pozisyon verdik ve bunlar bizi korkuttu. Henüz tam takım değiliz. Şimdi hedefimiz bir sonraki tur." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Aslan, Şampiyonlar Ligi'ne kükrüyor
Habere Git

"Icardı ve Zaha bizlerle olacak"

Bazı futbolcuların dönüşüyle daha güçlü bir takım olacaklarını belirten başarılı teknik adam, "Torreira idmanlara başlayacak. Icardı ve Zaha bizlerle olacak. Zaniolo keza öyle... Daha güçlü bir takım olacağız bu da oyuna yansıyacak." şeklinde konuştu.

Olimpiu Morutan açıklaması

Olimpiu Morutan'la ilgili karar vereceklerini dile getiren Okan Buruk, "Morutan'a forma şansı vermek istedik. Genel olarak takıma katkı sağladı. Onunla ilgili kararı vereceğiz." sözlerini sarf etti.

Rashica, Galatasaray'da kalacak mı? Buruk açıkladı

Milot Rashica sorusuna cevap veren Okan Buruk, "Rashica sevdiğimiz, beğendiğimiz, önemli performans göstermiş bir oyuncuydu. Şartlar oluşursa yeniden kadromuzda görmek isteriz." ifadelerini kullandı.

"Takım savunmasının da kolay eksildiğini gördük"

Rakibin savunma arkasına atılan toplarda yakaladığı pozisyonlar hakkında da konuşan Buruk, şu ifadeleri kullandı:

"İlk maçta da aynı benzer pozisyonlar vermiştik. Rakibimizin bir tane seçeneği vardı. Öndeki oyuncunun savunma arkasına yapacağı koşular. Bunları 2 maçta da iyi yaptılar. Kaliteli bir vuruş yapabilseydi bizim için sıkıntı olacaktı. Takım savunmasının da kolay eksildiğini gördük. Bir sonraki turda farklı bir takım karşımızda olacak. İki takımında oynayacağı bir maç olacak. Bugün bir takım oynadı diğer takım bekliyordu."

Senin için hazırladığımız haberler