Okan Buruk: "Maçın favorisi Galatasaray"

03.10.2024 - 19:29 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 19:35

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas Skola ile karşılaşacağı maç öncesi teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "Maçın favorisi Galatasaray"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki bu sezonki 2. maçında Letonya temsilcisi Rigas Skola'ya konuk olacak. Karşılaşma öncesi Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Stadyumun zemini çok iyi"

Okan Buruk'un maç önü açıklamaları şu şekilde: "Stadyumun zemini çok iyi. Oyunumuzu oynama anlamında büyük önem arz ediyor. Bazen 5'li bazen 4'lü oynuyorlar. Sahaya doğru yayılmamız ve baskımız önemli olacak. Rakibimizi önemsiyoruz, saygı duymamız gerekiyor.

"Maçın favorisi Galatasaray"

Önemli bir maç, kazanarak devam etmek istiyoruz. Deplasmanda oynuyoruz, rakibimizin daha alışık olduğu bir ortam, kendi oyun kalitemizi ortaya koymak istiyoruz. Maçın favorisi Galatasaray. Aynı mücadele gücünde oynamamız gerekiyor.

"Victor Osimhen gibi önemli eksikliğimiz var"

Ana amacımız kazanmak. İyi bir kadroya sahibiz. Kulübeden gelecek oyuncular da güçlü oyuncular. Victor Osimhen gibi önemli eksiğimiz var ama kulübede yine çok değerli, çok önemli oyuncular var."

Senin için hazırladığımız haberler