Okan Buruk, Nihan Akkuş ile 17 yıllık evliliğini bitirdi

Aleyna Gürgen
16.02.2024 - 10:04 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 11:22

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk eşi Nihan Akkuş ile yollarını ayırdı. Bir çocuğu olan çift 17 yıllık evliliklerini noktaladı.

Okan Buruk, Nihan Akkuş ile 17 yıllık evliliğini bitirdi

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un boşandığı iddia edildi. Buruk'un Nihan Akkuş ile geçtiğimiz ay boşandığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Kerem Demirbay'dan büyük beğeni alan paylaşım!
Habere Git

Okan Buruk ve Nihan Akkuş boşandı

Hürriyet'te yer alan habere göre Okan Buruk ve Nihan Akkuş 17 yıllık evliliklerini noktaladı. 15 yaşında Ali Yiğit adında oğlu olan çiftin geçtiğimiz ay boşandığı da aktarıldı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan sakatlık açıklaması! Serge Aurier'in MR sonucu...
Habere Git

Daha önce de boşanma kararı almışlardı

Nihan Akkuş ve Okan Buruk 2013 yılında da boşanma kararı almıştı. Boşanmak için mahkemeye başvuran çift daha sonrasında birlikteliklerine bir şans daha vermeye karar verdi.

Nihan Akkuş kimdir?

1983 yılında dünyaya gelen Nihan Akkuş, Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünden mezun oldu. Akkuş henüz üniversite yıllarında Türkiye güzellik yarışmasına katıldı. 2003 yılında Almanya’da düzenlenen Top Model of the World’de birinci olan Akkuş, modellik yaptığı dönemde de Modda isimli bir televizyon programını sundu. Almanya Almanya dizisinde rol alan model, 2007 yılında mezun olduktan sonra moda dünyasına tasarımcı olarak geri döndü. Nian markası çatısı altında kadın ve erkek hazırgiyim tasarımları yapan tasarımcı, tasarımlarını İstanbul ve Londra Moda haftalarında sundu. 

Akkuş ve Buruk'u oğluna lösemi teşhisi

Okan Buruk ve Nihan Akkuş'un oğlu Ali Yiğit Buruk 2009 yılında dünyaya geldi. 2022'de Ali Yiğit Buruk’a lösemi teşhisi konuldu. Okan Buruk ve Nihan Akkuş bu dönemde zor günler geçirdi. Okan Buruk yoğun bir tedavi süreci geçiren oğlunu tedavisi sırasında yalnız bırakmayarak Fransa’ya gitti. Tedavisinde önemli bir gelişme kaydettiği aktarılan Ali Yiğit Buruk’un hastalığı atlattı.

Gazeteci Süleyman Rodop, Okan Buruk ile yaptığı görüşmeyi aktarırken şunları söyledi: “Okan’ın oğlu Ali Yiğit’in bir rahatsızlığı vardı ve yurt dışında tedavi görmesi gerekiyordu. Bu tedavi olumlu sonuç vermiş. Hastalıktan kurtuldukları için göklere uçuyordu.” 

"Dedikodudur diyeceğim ama pek öyle görünmüyor"

Sabah yazarı Bülent Cankurt ise Okan Buruk ve Nihan Akkuş hakkındaki yazısında boşanma iddiaları hakkında şunları söyledi: "Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un özel hayatında ise çok mutsuz olduğunu öğrendim! Yakın çevresinde, Okan-Nihan Buruk çiftinin boşandığı konuşuluyor. Daha önce de, 'ayrıldılar', 'boşanacaklar', 'evlerini ayırdılar' gibi birçok dedikodu çıkmıştı ama hepsi de dedikodu olarak kalmıştı."

"Yine o dedikodulardan biri olduğunu düşündüm ama yakın çevrelerinden kulağıma gelenlere göre, Buruk çifti, geçen temmuz ayında 16. yılını kutladıkları evliliklerini resmen bitirmiş. Çok medenice boşandıkları, 15 yaşındaki oğulları Ali Yiğit'in bu süreçten hiç etkilenmediği de konuşulanlar arasında. Umarım bu kez de yalan bir dedikodudur diyeceğim ama pek öyle görünmüyor!"

Senin için hazırladığımız haberler