Okan Buruk: "Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız"

04.07.2020 - 23:41 | Son Güncellenme: 04.07.2020 - 23:41

TFF Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde 11 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Fraport TAV Antalyaspor, sahasında lider Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-HABER

"Kazanmaya inanan bir takım vardı"

Bir futbolcu kadar saha kenarında koşturduk. Çok önemli haftalara girdik. Kazanmak çok değerliydi. Bizim için bu maç çok önemliydi. Bugün kazanmak için sahada her şeyini veren oyunculara teşekkür ederim. İnanılmaz bir nem vardı. Kazanmaya inanan bir takım vardı. Bizim için 11 kişi çıktığımız hiçbir maçta eksik oyuncu yoktur.

"Bir tane şampiyon çıkacak"

Kazanmaya odaklandık. Şampiyonluk hedefimiz çok yüksek bir şekilde devam ediyor. Şu an en yakın rakibimizin 5 puan önündeyiz. 3 gün sonra maçımız var. Hiçbir şey düşünmeden Denizlispor maçına odaklanacağız. Bir inanmışlık da var. Oyuncularıma güveniyorum. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Bir tane şampiyon çıkacak. Diğerleri de güçlü şekilde yarışıyor. Bütün takımlar ellerinden geleni yapıyor. Hedefimiz ligin sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Aynı konsantrasyonu sağlayacağız. Antalyaspor bizi çok zorladı. 3 tane daha zorlu maçımız var. Maç maç gidip şampiyon olmaya çalışacağız.

"Visca çok önemli bir oyuncu"

Visca çok önemli bir oyuncu. İlk kez o olmadan maça çıktık. Bugün o olsaydı üretme anlamında iyi işler yapabilirdik. Guldbransen de çok çalıştı. Robinho girdikten sonra çok hizmet etti. Oyuna giren bütün oyuncular iyi işler yaptı. Visca'sız oynayıp 2-0 kazanmak da güzel" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler