Okan Buruk'tan Galatasaray ile ilk antrenman

Feride Kara
27.06.2022 - 19:21 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 19:51

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk sarı kırmızılı takım ile sezonun ilk antrenmanını yaptı. Buruk hedeflerinin sadece şampiyonluk olduğunu söyledi.

Okan Buruk'tan Galatasaray ile ilk antrenman

Yeni sezon hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk çalışma öncesi oyuncularıyla konuştu.

Tek hedefimiz şampiyonluk

Buruk oyuncularına yaptığı konuşmada, "Bizim hedefimiz sizden en iyisini çıkarmak. Asıl performansınızı ortaya çıkarmak. Bunu da hep beraber başaracağız. Tek hedefimiz şampiyonluk. İlk günden hedefimizi çizelim. Tek hedefimiz şampiyonluk, bunun dışında başka bir şey düşünmeyeceğiz. Avrupa'nın olmadığı bir yıl. Bu tabiki Galatasaray takımı için üzücü. Avrupa'ya alışmış ve her zaman Avrupa'da oynamaya çalışan bir takım. 

"Bunu yapmak istemeyen varsa..."

Türkiye Kupası maçlarına kadar haftada tek karşılaşma oynayacaklarının hatırlatan Buruk, "Farklı bir sene başlıyor kasımın ortasında lig arası olacak biliyorsunuz. Burada da önümüzdeki 4 ay boyunca elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Zaten bunu yapmak istemeyen varsa daha ilk günden bunu söyleyebilir ortaya koyabilir ama hepinizin gerçekten iyi niyetle bu formayı hak edeceğini şekilde yaşacağını davranacağını çok iyi biliyorum." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Okan Buruk sonrası ilk ayrılık!
Habere Git

İnşallah Allah kalbimize göre verir

Bugün sezona başladıklarını ve sonrasının çok daha güzel olacağını vurgulayan genç teknik adam, "Buna yüzde 100 inanıyorum. Sizlerin de çalışmalarla birlikte en yüksek seviyeye ulaşmanızı istiyorum. Tekrar hoşgeldiniz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Kiralıkten geri gelen arkadaşlarımız var. Yine milli takımdan ve transfer olarak gelecek arkadaşlarınız var. Şimdiden hepinize hayırlı bir sezon diliyorum. İnşallah Allah kalbimize göre verir, şampiyon olduğumuz bir yıl verir." şeklinde konuştu.

Dursun Özbek izledi

Okan Buruk'un oyuncularına yönelik yaptığı konuşmanın ardından Galatasaray yeni sezonun ilk antrenmanı gerçekleştirdi. Başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Futbol Direktörü Cenk Ergün sezonun ilk antrenmanını saha kenarından takip etti. 

Senin için hazırladığımız haberler