Okan Buruk: "Yarın herkes agresif bir takım görecek"

06.08.2019 - 20:51 | Son Güncellenme: 06.08.2019 - 17:52

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları Olympiakos maçı öncesi TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Yakından tanıdığımız Valbuena var"

Tabii ki rakip 2 resmi maç oynayıp geldi onlar, onlar için avantaj. Biz de 5 hafta gibi bir hazırlık dönemi geçirdik. Performanslarımız genel olarak bizim istediğimiz gibi, genel anlamda iyi geçti, sakatlık da yaşamadık. Zorlu bir karşılaşma olacak. Konsantrasyon çok daha farklı olacak. Rakibimizin iki maçını da izledim. Önemli bir karşılaşma. Taraftarlarımızı stada davet ediyorum. Bizi desteklemelerini bekliyorum. Bu maçta yanımızda olursalar daha motive olmuş oluruz. Kaliteli oyuncuları var. Geçen sezon ligde 2. oldular. Yakından tanıdığımız Valbuena var. Forvet arkasında takımı yönetmeye çalışan bir oyuncu. Guerrero forvet ve etkili olabilecek bir oyuncu. Savunma anlamında da iyi oyunculara sahipler.

"Yarın sahada herkes agresif bir takım görecek"

Bizim kadar kaliteli olmadıklarını düşünüyorum. Oyunumuzu sahaya yansıttığımızda bizim daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Birçok çalışma yaptık. Değişen oyuncularımız var. Yeni bir sistem var. Başakşehir hep ofansif oynayan bir takımdı. Son sene diğer senelere göre düşüktü sadece. Biz buraya yeni oyuncularda kattık. Bu tür maçlarda savunma yapmak çok önemli. Şampiyonlar Ligi elemesi olsa bile savunmanın, gol yememenin önemli olduğu bir maç. Yarın sahada herkes agresif bir takım görecek.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler