Okan Buruk'tan Avrupa Ligi çağrısı!

25.02.2020 - 01:26 | Son Güncellenme: 24.02.2020 - 22:27

Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk değerlendirmelerde bulundu.

Buruk'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Bugün maç 1-1 bitseydi yazık olurdu. Çok fazla pozisyona girdik. Oyunun son 15 dakikasında Rizespor ikinci golü de atabilirdi. Risk aldığımız, yorulduğumuz dakikalar da vardı. İlk yarıda top bizdeydi. 2-0'ı da çok erken yakalayabilirdik. Maç sonunda attığımız golle kazandık. Rizespor oyuncularını kutluyorum mücadelelerinden dolayı. Geçen yıl burada çalıştım. Çok sevdiğim bir şehir ve taraftar. En kısa sürede iyi yerlere geleceklerdir.

Yolculuklar zor geçiyor. Buna adapte olacağız. 3 gün sonra bir maç var. Bence yorgunluğun önüne geçecek şeyler var. En kısa zamanda oyuncularımızı dinlendireceğiz. Türkiye için önemli bir maç. Türk sporseverleri stadyuma bekliyoruz. 2-0 neden olmasın? Bunu yakalayabilecek güçteyiz.

Üçüncü değişiklik için forvet yoktu. Muhammet'i oyuna almak istedik ama sonra Skrtel'in son dakika golleri aklıma geldi. Topu da rakip kaleye götürüyorduk. Kalenin içine atacak oyuncumuz yoktu. Golü attı. Bu tür son dakika golleri çok önemli. Liderlik de bizi psikolojik olarak güçlendiriyor."

Senin için hazırladığımız haberler