Okan Buruk'tan Elias Jelert açıklaması! "Kadroya alamadık"

19.10.2024 - 18:34 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 18:40

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor'a konuk olacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Okan Buruk'tan Elias Jelert açıklaması! "Kadroya alamadık"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olacak. Karşılaşma öncesi Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

"Yabancı kuralından dolayı kadroya alamadık"

Okan Buruk'un maç öncesi değerlendirmeleri şu şekilde: "Burada kalan oyuncular için dinlenme ve hazırlanma şansı oluyor. Ama çok fazla kişi kalmadı. Çok fazla Milli Takımlara oyuncu veriyoruz. Kalanlarla yeniden çalışıp hazırlandık. Uzakta olan Davinson son antrenmana çıktı bizimle. Bugün o da başlayacak.

Sakatlıkları olan Osimhen ve Ziyech son antrenmana çıktılar. Kerem'in hastalığı var. Çok zor olan kararlardan biri de hem Yusuf'u hem Jelert'i yabancı kuralından dolayı kadroya alamadık. Tabii bunlar değişecek. Bazen doğaçlama oluyor, bazen seçmek zorunda kalıyoruz."

"Ciddiyeti korumalıyız"

Ciddiyeti ilk dakikadan itibaren korumaları gerektiğinin altını çizen Buruk, "Mental olarak iyiyiz. Açız. Seyircimiz bizi bekliyor. Bugün de Antalya için güzel bir mevsimde buradayız. Sıcaklık yok. Zemin kötü ama topun rahat şekilde gidebileceğini düşünüyorum. Karşımızdaki takım oynayan bir takım. Topa sahip olan bir takım. Kaliteli oyunculara sahipler. Ciddiyetimizi birinci dakikadan itibaren korumalıyız" dedi.

Ziyech ve Osimhen sözleri

Son olarak Hakim Ziyech ve Victor Osimhen'in son durumundan da bahseden Buruk, " "Ziyech uzun zamandır oynamadı. Normal antrenmanlarını yaptılar. Yavaş yavaş onu da takım içindeki yarışın içine sokmak istiyoruz. Osimhen de bir tam antrenman yaptı. Maçın gidişatına ve dakikasında göre karar vereceğiz. Barış için de bu geçerli. Maç ne isteyecek onu görmek gerekiyor. Oyun içinde birçok şey var. Değerlendirmelerimiz farklı oluyor. Hepsi hazır ve oynamak istiyorlar. Takım olgusu yüksek. Başlayacak, devam edecek oyuncular hepsi kazanmak adına mücadele edecek. Konsantrasyonu sürdürmemiz gerekiyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler