Okan Buruk'tan hakem açıklaması: "Bunu bekliyordum"

26.01.2020 - 01:32 | Son Güncellenme: 26.01.2020 - 01:32

Süper Lig'de 19. hafta maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldu. Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Maçı iki bölüm olarak değerlendirebilirim. İlk 45 dakikada standarltarımızın çok altındaydı. Çok pozisyon verdik. Oyun içinde yan ortalar verdik. Top ayağımıza geçince çabuk kaybettik. Oyuncularımın birçoğu performansının altında kaldı. İkinci yarı dizilişi de değiştirdim. Kruse çok topla buluştu orayı kapatmak istedim. bu bölüm daha iyi oldu. Oyun normale döndü. İki takım da gol atabilirdi. Şanslar geldi ama onları bile doğru değerlendiremedik. Daha çok pozisyona girebilirdik.

"Demba Ba olmayınca sıkıntı yaşadık"

Basit gol yedik. Golden sonra da çeviremedik. Hamleler oldu ama yapamadık. Rakibi tebrik ediyorum. Son 3 haftada Demba Ba ile birlikte 4-4-2 de etkiliydik ama Demba Ba olmayınca sıkıntı yaşadık. Eksikliği hissettik. Fenebrhaçe daha istekliydi. Onları tebrik ediyorum. Hakemle çok fazla etki etmedi ama faul kararlarını Fenerbahçe lehine kullandı. Topal'ın ayağında çatlak var ama faul bile vermedi. Bunu bekliyordum. Kazanmak için her şeyi yapan bir Fenerbahçe vardı onları kutluyum. Biz de yolumuza devam edeceğiz.

Senin için hazırladığımız haberler