Okan Buruk'tan neşter: İşte Galatasaray'ın şampiyonluk planı

Cem Ergün
24.05.2024 - 10:57 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 11:21

Süper Lig'de 2023-24 sezonu şampiyonu bu hafta belli olacak. Fenerbahçe derbisinde darbe alan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Konyaspor maçı planını hazırladı.

Okan Buruk'tan neşter: İşte Galatasaray'ın şampiyonluk planı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de lider Galatasaray, şampiyonun belli olacağı haftada Konyaspor'a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta evinde Fenerbahçe'ye karşı mağlup olan Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk ilk 11'de değişiklik yapmaya hazırlanıyor. İşte Buruk'un, Konyaspor karşısındaki şampiyonluk planı...

Okan Buruk'tan 11 hamlesi

Okan Buruk, Sarı-Kırmızılıların Fenerbahçe ile karşılaştığı maçta ilk 11'de değişikliğe giderek, Davinson Sanchez'i sahaya; Abdülkerim Bardakçı'yı ise kulübeye almıştı.

Ancak bu maçta Nelsson-Sanchez ikilisinin performansından memnun kalmayan Buruk, Abdülkerim Bardakçı'yı tekrardan 11'e monte etmeye hazırlanıyor. Fanatik'te yer alan haberde, Milli futbolcunun, Konyaspor karşısına 11'de başlayacağı kaydedildi.

Barış Alper Yılmaz kararı

Öte yandan derbide gördüğü kart ile cezalı olan Hakim Ziyech'in yerine, Barış Alper Yılmaz'ın sağ kanatta forma giyeceği belirtildi.

Bu durumda Kerem Aktürkoğlu'nun da uzun bir aradan sonra tekrardan ilk 11'de şans bularak maça sol kanatta başlaması bekleniyor.

Haber detayında Okan Buruk'un, Konyaspor karşısında Wilfried Zaha, Tete ve Vinicius'u ise hamle oyuncusu olarak kullanacağı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler