Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor Maçı Sonrası Konuştu

Akın Ungan
17.01.2023 - 22:46 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 23:39

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Alanyaspor'u 2-1 yenerek çeyrek finale çıktı. Maçın ardından Okan Buruk Uğur, Çiftçi transferi hakkında açıklama yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu heyecanı yaşanıyor. Bu turda Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadeleyi Galatasaray, 2-1 kazanmayı başardı. Sarı-Kırmızılılar çeyrek finale yükselirken, teknik direktör Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

"İstediğimizi aldık"

Okan Buruk, "Bir kere güzel bir maç oldu. Hem oyuncularımı hem de Alanyasporlu oyuncuları kutlayarak başlamak istiyorum. Maçın başından sonuna kadar pozisyonlar oldu. İlk yarı iyi oynadık, 2-0'lık üstünlük. 2. yarı biraz durgunluğumuz oldu, rakibimizin oyuna hamleleri oldu. Özellikle Candeias girdikten sonra maça ortak oldular, pozisyonlar yakaladılar. Devamında bizim de pozisyonlarımız oldu. Günün sonunda istediğimizi aldık" dedi.

"Bugünden de daha iyisini yapmamız gerekiyor"

Sözlerine devam eden Buruk, "8 tane lig, 3 tane de kupa galibiyeti üst üste. Bu bizim için çok önemli, değerli ama daha çok kazanacağımız maç var, daha çok hedef var. Bu yolda ilerlemek istiyorsak bugünden de daha iyisini yapmamız gerekiyor. Net bir şekilde oyuncularımın gayretlerinden memnunum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Farioli'den hakeme isyan: Penaltı, kartlar...
Habere Git

"Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz"

Okan Buruk, "Hem ligde hem kupada bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Buraya gelen muhteşem taraftar vardı, bizi desteklediler. Bu birliktelik bize başarı getirecek. İnşallah bundan daha iyisini yapabilecek güçteyiz" şeklinde konuştu.

"Taraftarlarla güçlüyüz"

Başarılı teknik adam, "Taraftarlar bizim için çok değerli, onlarla güçlüyüz. Hepsine ulaşmak istiyoruz. Bazen otobüsün camından bakarken onaklrbize ulaşmak istiyor ama çok büyük kalabalık var. Bazen fotoğraf çekilemiyoruz, bazen imza atamıyoruz. Keşke daha fazla yakınlaşsak, onu çok isteriz. Bunun üzüntüsünü bazen yaşıyoruz" dedi.

"Nice şampiyonluklar hedefimiz"

Taraftar hakkında konuşmasını sürdüren Buruk, şunları kaydetti: "Taraftarımızın bize verdiği destek, Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımı, en çok yıldızı olan takımı... Taraftarımızın da bize verdiği destek çok önemli. İnşallah nice şampiyonluklar hedefimiz. Çok önemli rakiplerle yarışıyoruz ama rakiplerimizi geçmek istiyoruz. Bundan sonraki maçlarda aynı zevk ve güzellik içerisinde olsun. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız"

İlgini Çekebilir
Mertens: "Yola çıkarken hedefimiz 2 kupa kazanmaktı"
Habere Git

"Uğur Çiftçi ile ilgili bir girişimimiz oldu"

Sivasspor'un sol beki Uğur Çiftçi transferi hakkında konuşan Okan Buruk, "Uğur Çiftçi ile ilgili bir girişimimiz oldu. Sivasspor'un istekleri var, bizim düşüncelerimiz var. Bununla ilgili en doğru yolu bulmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Takıma katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katacağız"

Buruk, "Onun dışında içerideki oyuncularımız, az süre alan oyuncularımızı oynattık. Onları da takıma katmak önemli oluyor. İhtiyacımız ne bakacağız. En doğru şekilde takıma katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katacağız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler