Okan Buruk, Ümraniyespor - Galatasaray maçından sonra konuştu

19.08.2022 - 23:43 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 23:52

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Ümraniyespor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmadan hemen sonra teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, Ümraniyespor - Galatasaray maçından sonra konuştu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 3. haftasında Ümraniyespor'u Gomisîn attığı golle 1-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmadan hemen sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İşte Buruk'un açıklamaları. 

''Kötü oynarken pozisyonlara girdik''

Ümraniyespor maçından hemen sonra açıklamalarda bulunan Okan Buruk, ''Havalar sıcak nem var. Biz terliyoruz, oyuncuların performansını değerlendirirken düşünmek lazım. Oyunu etkiliyor. Oyunu ilk yarı kenarda saç baş yoldum. Bazen inanamadım hatalara. Bizim kalitemizde bir takımın bu kadar çok top kaybetmesi... Maçın başında pozisyon vardı. Kötü oynarken pozisyonlara girdik. İkinci yarı daha iyi başladık. Mertens'in girmesi, oyunu yönetmesi bizi rakip kaleye gönderdi. Erken golü bulmamız gerekirdi. 20 dakika baskı kurduk, orada maçı kazandıracak golleri bulabilirdik.'' ifadelerini kullandı.

''Zamana ihtiyacımız var''

Takımın tam hazır olmadığını ve zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyen Okan Buruk, ''Savunmaya geçişlerde rakip önde oyuncu bıraktı, burada gol de yiyebilirdik. Kazandık, sevinçliyim ama tam olarak hazır olmadığımızı görüyorum. Bunu çok söylemek istemiyorum ama zamana ihtiyacımız var. Mertens gibi oyuncuların zamana ihtiyacı var. Lucas da öyle. Daha iyi olmamız gerekiyor. Son dakikalardaki tempoyu tüm maça yaymalıyız.'' ifadelerini kullandı.

''Kadro derinliği istiyoruz''

Kadronun genişlemesine ihtiyaç olduğunu söyleyen Okan Buruk, ''Coşkun Özarı'yı rahmetle anmak gerekiyor. Her maçı kazanmak güzel. Deplasmanda kazandık ama iç sahada kaybettik. Son yıllarda deplasmanda başarı olmadı ama bunu inşallah iç saha ve dış saha olarak devam ettiririz. Kadro genişliğine ihtiyacımız var. Net bir şekilde görülüyor bu. Mertens ve Lucas bize özgüven kattı. yine takviyeler ihtiyacımız var. Çalışmalar var. En az 3 tane daha oyuncuyu içeri katıp kadro derinliği istiyoruz. Herkes çok iddialı. Kadrolarını koruyup iyi transfer yapan rakiplerimiz var. Bizde yeni bir yönetim ve yeni bir hoca geldi. Bu değişimi sağlamak için transfer gerekiyor. Yeni gelenlerden 2 sakatlık oldu, bu yüzden derin kadroya ihtiyacımız var.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler