Okan Buruk'tan uyarı! "Erken atacağımız bir gol çok önemli"

Akın Ungan
26.05.2024 - 09:44 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 10:01

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk maçına çıkıyor. Konyaspor ile karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk öğrencilerine uyarıda bulundu.

Okan Buruk'tan uyarı! "Erken atacağımız bir gol çok önemli"

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray şampiyonluk maçına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk, kritik mücadele öncesi öğrencilerine uyarıda bulundu.

1 puan yetse de galibiyet istiyor

Milliyet'te yer alan haberde, Galatasaray'ın şampiyonluğu için Konyaspor deplasmanından alacağı 1 puan yeterli fakat Okan Buruk'un riske girmeyerek erken bir golle skor avantajını alarak galibiyet hedeflediği kaydedildi.

"Son 90 dakikamıza geldik"

Dünkü idman öncesi futbolcularla bir araya gelerek konuşma yapan Okan Buruk, "Bütün bir sezon büyük emek verdik ve son 90 dakikamıza geldik. Artık o çok istediğimiz kupa için son düzlükteyiz. Büyük bir performans ortaya koydunuz ve siz bu şampiyonluğu hak ettiniz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Konyaspor Başkanı'ndan çarpıcı açıklama! "Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar?"
Habere Git

"Erken atacağımız bir gol çok önemli"

Sözlerine devam eden Buruk, "Rakibimiz ligde kalma mücadelesi veriyor. Hafta içinde çıkan haberlerde oyunculara yüksek primler vaadedildiğini hepimiz okuduk. Çok motiveler ve bizi zor bir karşılaşma bekliyor. Bu nedenle geçen haftaki hataları tekrarlamamız gerekiyor. Erken atacağımız bir gol çok önemli. Skor avantajını erken elimize alırsak bu bizi çok rahatlatır" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler