Hakem Ziyech ve Davinson Sanchez'in son durumunu Okan Buruk açıkladı

16.10.2023 - 21:30 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 21:38

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hakem Ziyech ve Davinson Sanchez'in son durumu hakkında konuştu; Ziyech için, "Geçmişte olan sakatlığını yeni olmuş gibi lanse ettiler" dedi.

Hakem Ziyech ve Davinson Sanchez'in son durumunu Okan Buruk açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kulüp televizyonuna konuştu, Hakem Ziyech ve Davinson Sanchez'in son durumu hakkında bilgi verdi.

"Türk futbolunun yükselişindeki lokomotif yine Galatasaray" diyen Buruk, "Galatasaray'ın vizyonu, ülke futboluna bence önemli bir katkı sağlıyor. Türk futbolunun marka değerini de yaptığımız transferlerle de yukarı çektik" diye konuştu. 

"Ziyech'in sakatlığını farklı lanse ettiler"

Milli Takım kampında sakatlandığı bildirilen Faslı oyuncu Hakem Ziyech'in durumuyla ilgili olarak Okan Buruk, "Hakim'in zaten burada olan ufak bir rahatsızlığı vardı. Milli takım hocasıyla ve doktoruyla görüştük, orada oynatılmayacak. Tedavisine devam edecek, buraya döndüğünde de inşallah bizle tekrar çalışmalara başlayacak. Ne zaman oynayacağını göreceğiz. Geçmişte yaşadığı ayağındaki ağrıyı tekrar olmuş gibi lanse ettiler ama hiçbir gerçeklik payı yok" dedi.

Milli Takımlardan dönecek oyuncuları beklediklerini söyleyen Buruk, "En zor Güney Amerika. Davinson Sanchez perşembe gelecek ve cuma takımla çalışacak. Maça hazır olacak" açıklamasını yaptı. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "Galatasaray'ın yaptıkları, Türk futbolunda kopya ediliyor''
Habere Git

"Rekorları hesaplamıyoruz, kırdıktan sonra öğreniyoruz"

"Rekorları hesaplamıyoruz, kırdıktan sonra öğreniyoruz" diyen Okan Buruk, "Galibiyet serisini de bilmiyorduk. Geçen seneki rekor... Bunu içtenlikle söylüyorum, bu benim ve oyuncuların tek başına kırdığı rekor değil. Başında benim ismim yazılıyor ama camia olarak bunu başardık. Hep beraber rekorları kırdık. Bu Galatasaray'ın kırdığı rekor. En başa Galatasaray ismini koymalıyız. Benim görevim takımı yönetmek ve onları hazırlamak. Bunu da çok şükür iki senedir iyi bir şekilde götürüyoruz. İstediğiniz kadar iyi oyuncu alın, iyi kullanmadığınızda net başarı şansınız yok. Çok önemli takımlar, çok önemli transferler yapıyor ama başarı garanti değil" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler