Okan Buruk'un Fenerbahçe planı: 11'de iki değişiklik!

Cem Ergün
15.05.2024 - 12:05 | Son Güncellenme: 15.05.2024 - 12:17

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının en kritik maçında Galatasaray, Rams Park'ta Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Bu maç öncesi Okan Buruk'un derbi planı belli oldu.

Okan Buruk'un Fenerbahçe planı: 11'de iki değişiklik!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in gelecek haftasında Galatasaray, sahasında Fenerbahçe karşısında şampiyonluk maçına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibinden puan aldığı takdirde 24'üncü şampiyonluğunu ilan edecek. Bu dev maç öncesinde Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, derbi planını belirledi. İşte detaylar...

İlk 11'de derbi rotasyonu

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın başarılı teknik adamı Okan Buruk, Fenerbahçe maçında ilk 11'de iki değişikliğe gitmeye  hazırlanıyor.

Stoper ikilisi değişiyor

Haber detayında Okan Buruk'un, geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük forveti Markao karşısında etkisiz kalan Abdülkerim Bardakçı yerine, Davinson Sanchez ile maça başlayacağı kaydedildi.

Buruk'un ikinci değişikliği orta saha

Tecrübeli teknik adamın kadrodaki bir diğer değişikliğinin ise orta saha bölgesinde olacağı ifade edildi. Buruk'un, Kerem Demirbay yerine, Fatih Karagümrük karşısında 90'ıncı dakikada galibiyet golünü atan Berkan Kutlu'ya 11'de şans vermesi bekleniyor. 

Okan Buruk'un Fenerbahçe karnesi

Okan Buruk, geçtiğimiz sezon Galatasaray teknik direktörü olmasının ardından, Fenerbahçe'ye karşı ligde 3 maçta boy gösterdi. Buruk liderliğindeki Galatasaray, geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertli rakibini her iki maçta da 3-0 mağlup ederken, bu sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynana maç 0-0 eşitlikle sona ermişti.

Senin için hazırladığımız haberler