Okun Buruk Beşiktaş derbisini unuttu!

Cüneyt Muharremoğlu
05.01.2023 - 13:53 | Son Güncellenme: 05.01.2023 - 14:03

"Fenerbahçe'den 1 gün daha az dinleniyoruz" diye şikâyet eden Okan Buruk'un Galatasaray'ı Beşiktaş derbisine 2 gün fazla dinlenerek sahaya çıktı. İşte detaylar...

Okun Buruk Beşiktaş derbisini unuttu!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takipçisi Fenerbahçe ile bu hafta sonu Kadıköy'de yapılacak karşılaşma öncesi fikstürden şikâyet etti. 

"Fenerbahçe 5 gün dinlenecek, biz 4"

Galatasaray Teknik Direktörü, Ankaragücü'nün 2-1 yendikleri maçın sonda yaptığı açıklamada "Fenerbahçe 5 gün dinlenecek bizden 1 gün önce oynadılar. Biz 4 gün dinleneceğiz" dedi.

Galatasaray, Beşiktaş'tan 2 gün daha fazla dinlendi

Okan Buruk'un sözleri akla Galatasaray-Beşiktaş derbini getirdi. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş karşılaşmasına rakibinden 2 gün fazla dinlenerek sahaya çıkmıştı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk yönetimden sol bek istedi! İşte listedeki isim...
Habere Git

Galatasaray, Beşiktaş'ı yendi

Galatasaray 28 Ekim 2022'de deplasmanda Karagümrük'ü 2-0 yendi, Beşiktaş ise Şenol Güneş'in ilk maçında Ümraniyespor'u 30 Ekim'de 5-2 mağlup etti. 5 Kasım'da iki takım Nef Stadı'nda karşıya karşıya geldi. Sahadan 2-1 Galatasaray galip ayrıldı.

Şenol Güneş gündeme getirmedi

Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş maç sonrası yaptığı açıklamada oyundan düştüklerini söylerken Galatasaray'ın 2 gün daha fazla hazırlık yapması konusuna değinmedi.

İstanbulspor'a da daha fazla dinlendiler demişti!

Okan Buruk daha önce Süper Lig'in 15. haftasında karşılaştıkları İstanbulspor maçından önce de Türkiye Kupası maçını İstanbulspor'un daha önce oynamasından şikayet etmişti. Buruk, Keçiörengücü karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamada "En geç maçını oynayan takım bizdik. Diğer takımlar avantajlı salı günü oynadılar" demişti. Galatasaray, İstanbulspor karşısında 2-1'lik skorla galip geldi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Baran Aksaka sürprizi! Okan Buruk...
Habere Git

Terim, UEFA Kupası'nı alırken şikayet etmedi!

Okan Buruk, Fatih Terim yönetiminde 1999-2000 sezonunda Galatasaray, UEFA Kupası, Supar Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanan kadrosunda bulunuyordu. O sezon 3 kupa alan Galatasaray neredeyse her 3 günde bir maç yaptı. Terim, bu konuda hiçbir şikayette bulunmadı.

Jesus: Küçük takımlar haftada 1 maç yapar

Galatasaray'ın konuk olacağı Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, ligin Dünya Kupası'na arasına kadar olan bölümünde 3 günde bir maç yapmak zorunda kaldı. Jesus, konu hakkında "Büyük bir takımsanız Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi'nde olmanız ve liginizde de şampiyonluğa oynamanız gerekir. Ancak küçük takım dediğiniz takımlar haftada bir maç yapar. 3 günde bir maç yapmaya alışmamız gerekiyor" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler