Olay Galatasaray'ın golünde yaşandı! Nuri Akın, Galatasaray'ın golüne sevindi!

İsa Kethüda
22.11.2021 - 15:43 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 15:52

Olay Galatasaray'ın golünde yaşandı! Galatasaray'ın eski bir üyesi olan Nuri Akın, sarı-kırmızılı takımın golüne sevindi. İşte detaylar...

Olay Galatasaray'ın golünde yaşandı! Nuri Akın, Galatasaray'ın golüne sevindi!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın "Haddini bilmedi" diyerek işaret ettiği TFF yöneticisinin Galatasaray üyesi olduğunu Ajansspor duyurmuştu. Tartışmanın ise TFF yöneticisi Nuri Akın'ın Galatasaray golüne sevinmesiyle başladığı ortaya çıktı.


Galatasaray'ın stadında kimse böyle şeyler yapamaz" ifadelerini kullanırken, ,"TFF yetkilisi tam olarak ne yaptı?" şeklindeki soru üzerine, "Haddini bilmedi diyelim. Ben olduğum müddetçe bu tarz davranan üyelerin bu stada girmemesi için elimden gelen her şeyi yapacağımın bilinmesini isterim" cevabını vermişti.

Galatasaraylı ve Galatasaray'ın golüne sevindi

Burak Elmas'ın bu açıklamalarından sonra TFF yetkilisinin Galatasaray'ın aleyhinde hareketler yapmış gibi anlaşıldı. Ancak konuyu araştıran Ajansspor öncelikle bahsi geçen TFF yöneticisinin Nuri Akın olduğunu, Nuri Akın'ın da Galatasaray üyesi olduğunu kamuoyuna açıkladı. 

Olayın tam tersi olduğu anlaşıldı

Galatasaray'ın eski bir üyesi olan ve Galatasaray'a da birçok hizmetleri bulunan Nuri Akın ile ilgili Fenerbahçe'nin golüne sevindiği iddia elirken olayın tam tersi olduğu anlaşıldı. 

Olay nasıl gelişti?

Olay şöyle gelişiyor: Nuri Akın, Galatasaray'ın golüne seviniyor. Protokol tribünü olduğu için Nuri Akın'ın gol sevincini hoş karşılamayanlar oluyor. Başkan Burak Elmas da Nuri Akın'a "Burası protokol tribünü" diyor. Akın da Elmas'a karşılık veriyor ve ikili arasında ufak tartışma çıkıyor. Başkan Burak Elmas, yanındaki kişilere Nuri Akın'ı işaret ederek "Kim bu" diyor.  Nuri Akın’ın Galatasaray Spor Kulübü’ndeki sicl numarası 5036.

Senin için hazırladığımız haberler