Berkay Vardar ve Tayyip Talha Sanuç'tan açıklamalar

Feride Kara
12.09.2022 - 21:28 | Son Güncellenme: 12.09.2022 - 21:32

Beşiktaş kendi evinden Medipol Başakşehir'e 1-0 kaybederken siyah beyazlı oyuncular Berkay Vardar ve Tayyip Talha Sanuç maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Berkay Vardar ve Tayyip Talha Sanuç'tan açıklamalar

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar sezonun ilk mağlubiyetini alırken, Başakşehir ise bu sezon oynadığı 5. maçını da gol yemeden tamamladı. Maçın ardından Berkay Vardar ve Tayyip Talha Sanuç açıklamalarda bulundu.

 

Daha fazla katkı vermek için elimden geleni yapacağım

Tayyip Talha "Beşiktaş seyircisi önünde ilk maçımdı. Benim için çok özel bir gündü. Bu özel günde galibiyetle ayrılmayı isterdim fakat istediğimiz gibi gitmedi maç. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Taraftarımızın bize verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. Çok iyi bir takımız, çok kaliteli isimlere sahibiz. Önümüzdeki maçlarda bu galibiyeti fazlasıyla telafi edeceğimizi düşünüyorum.

Bu takıma daha fazla katkı vermek için elimden geleni yapacağım. Biliyorsunuz, Adana Demirspor camiası çok büyük bir camia. Orada da çok büyük bir destek vardı. Vodafone'nin de atmosferi inanılmaz. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Rakip takımlar için burada maçlar çok zor geçiyor. Bizim için itici bir güç."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta unvan da gitti liderlik de!
Habere Git

Olmayınca olmuyor, yapacak bir şey yok

Berkay Vardar "Şu an iyi durumdayım, yarın MR'ım var, MR'dan sonra sonuca bakacağız. İstatistiklerde geride kalmış olabiliriz ama etkili ataklar yaptık, iyi oynadık ama sonuçlandıramadık. Olmayınca olmuyor, yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlarda daha iyisini yapacağımıza inanıyorum. İşte maç bitti, içeri girerken Cenk abi çağırdı, taraftarımız her zamanki gibi bize destek verdi. Bizlere destek verdikleri için onlara teşekkür ettik."

Senin için hazırladığımız haberler