Olympiakos, Masouras Transferinde İndirime Gitmiyor! Trabzonspor, F.Bahçe...

04.06.2022 - 12:37 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 12:52

Transfer haberleri... Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos'un, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Giorgos Masouras için istediği ücret belli oldu.

Olympiakos, Masouras Transferinde İndirime Gitmiyor! Trabzonspor, F.Bahçe...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

2021-22 Süper Lig sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, gelecek sezon daha güçlü bir kadro ile yarışmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili takımın listesinde Yunan oyuncu Giorgos Masouras var..

Olympiakos indirim yapmadı

Spor Time sitesinde yer alan haberlere göre; Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos, Giorgos Masouras için indirime gitmeye yanaşmıyor. 

8 ila 10 milyon Euro

Haberde, kırmızı-beyazlı ekibin 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu için 8 ila 10 milyon Euro arası bir bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. 

Oyuncunun ücretini fazla bulan Trazonspor'un bu transferi şu an için beklemeye aldığı iddia edildi. 

"Ağaoğlu: "Masouras için teklifimizi sunduk"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde oyuncunun durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Giorgos Masouras için teklifimizi sunduk. Ancak Olympiakos 8 milyon Euro istiyor. Bu bizim için fazla ama temaslarımızı kesmiyoruz. Görüşmelere devam edeceğiz"

Fenerbahçe de ilgileniyor

Öte yandan, Fırtına'nın dışında Süper Lig ekibi Fenerbahçe de Masouras ile yakından ilgileniyor.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden Yunan oyuncu, bu sezon foma giydiği 46 maçta 12 gol ve 8 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler