Ömer Erdoğan: "Çok önemli bir galibiyet"

İsa Kethüda
18.10.2021 - 22:14 | Son Güncellenme: 18.10.2021 - 22:44

Hatayspor'un sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Ömer Erdoğan konuştu. İşte detaylar.

Ömer Erdoğan: "Çok önemli bir galibiyet"

AJANSSPOR-HABER

Hatayspor'un sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

"Önemli bir galibiyet bizim için"

Erdoğan:, "Son dakika o pozisyonu hiç kimse yaşamak istemez. Futbolun içinde olan şeler. 2-0'dan sonra iste istemez geri çekildik. Bize hücum yapmaya başladılar. Özellikle faul atışları içerisinde çok içeri girdik. Maçın geneline bakacak olursak daha fazla pozisyona giren taraf biz olduk. 2-0'da öne geçtik. 3 oyuncunun olmaması bizi sıkıntıya soktu ama oyuncularıma teşekkür ediyorum. Son saniyeye kadar oyundan kopmadılar. O yüzden önemli bir galibiyet bizim için.

Taraftarlardan destek istedi

Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. İlk dakikadan son dakikaya kadar bizi desteklediler ama daha fazla taraftarın gelmesini bekliyorum. Mütevazi bir bütçeyle güzel hikayeler yazdığımızı düşünüyorum. Bize güvendiler biz de oyuncularla kader birliği yapıyoruz. Onlar kendilerine geliştirmeye çalışıyorlar. Tabi ki futbol, belki galip gelmiş olabiliriz ama önümüzde daha maçlar var, ligin başındayız. Bugün bunun mutluluşunu yaşamaya çalışacağız. Şimdi Fatih Karagümrük maçına hazırlanacağız" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler