Ömer Faruk Beyaz'da son durum... Zamana yayıldı!

20.11.2020 - 12:31 | Son Güncellenme: 20.11.2020 - 12:42

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ömer Faruk Beyaz'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Dünya devlerinin peşine düştüğü Ömer Faruk'ın sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşmeler devam ediyor. Peki Fenerbahçe, Ömer Faruk Beyaz'la yeni sözleşme imzaladı mı? İşte detaylar...

Ömer Faruk Beyaz'da son durum... Zamana yayıldı!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Türk futbolunun geleceği genç oyunculardan geçiyor. Yetenekli genç oyuncuları taraflı tarafsız izlemek keyif verirken son aylarda öne çıkan oyuncuların başında Fenerbahçe’de forma giyen Ömer Faruk Beyaz geliyor.

16 yaşında futbolcu, Emre Belözoğlu tarafından geçtiğimiz sezon önce A Takım ile antrenmanlara çıkarıldı, daha sonra maçlar da süre almaya başladı.

Bu sezon Fenerbahçe’nin kadrosunda yaşanan değişim ile birlikte Ömer Faruk Beyaz 8 haftası geride kalan Süper Lig’de henüz süre alamadı. Sezon sonunda 16 yaşındaki yıldızın sözleşmesi sona erecek. 

Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz krizi var mı?

Bu konuda çeşitli iddialar ortaya atılsa da Ömer Faruk Beyaz ile ilgili Fenerbahçe’de bir kriz durumu hakim değil.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu genç futbolcu ve ailesi ile sürekli görüşme halinde. Başta Schalke olmak üzere Avrupa’nın önde gelen kulüpleri tarafından izlenen Ömer Faruk ile yeni sözleşme imzalamak isteyen Fenerbahçe oyuncu ile yakından ilgileniyor. (ALMANYA'DA GÜNDEM ÖMER FARUK BEYAZ)

Ali Koç ve Emre Belözoğlu daha önce yaptıkları açıklamada Ömer Faruk’un takımda kalmasını istediklerini ve onun geleceğini planlayacaklarını ifade etmişti.

Fenerbahçe ve Ömer Faruk Beyaz’ın ailesi ve menajeri sözleşme uzatma konusunda şu an bir anlaşmaya varılmış değil, ancak iki taraf da bu konuda aceleci davranmıyor.

Öncelik oyuncunun geleceğinin iyi planlanmasına verilirken tarafların sezon sonu gelmeden yeni sözleşme imzalanması için anlaşmaya varması bekleniyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler