Önce küfür etti, sonra özür diledi!

11.07.2020 - 11:33 | Son Güncellenme: 11.07.2020 - 11:33

Yayınladığı basın açıklamasında NBA'in politik duruşunu eleştiren senatör Josh Hawley, ünlü gazeteci Adrian Wojnarowski'nin kendisine küfür ettiği maili yayınladı. Wojnarowski ve çalıştığı kurum ESPN, yaşananların ardından özür diledi.

Basketbol dünyasının belki de en ünlü gazetecisi, uzun süredir ESPN’de çalışan Adrian Wojnarowski; senatör Josh Hawley’nin dün yaptığı basın açıklaması sonrası Hawley’e mail yoluyla “F**k you” yazdığı ortaya çıktı.

Hawley yayınladığı basın açıklamasında Hong Kong protestolarına destek veren ve polis şiddetini eleştirme konusunda aktif rol oynayan NBA’i eleştirmiş ve Çin Kominist Partisi’nin yaptıklarını neden eleştirmediklerini sorgulamıştı.

Özür mesajı yayınladı

Bu açıklama üzerine NBA’de yaşananları ilk olarak haberleştirmesiyle ünlenen Wojnarowski’nin Hawley’e bahsi geçen mesajı çektiğini ESPN doğruladı. Ayrıca gönderilen mesajı Hawley Twitter üzerinden paylaşmıştı.

Bunun üzerine hem ESPN hem Wojnarowski, davranışın yanlış olduğuna dair bir özür mesajı yayınladı. ESPN bu davranışın kabul edilmez olduğunu söylerken, Wojnarowski ise saygısız ve düşüncesizce hareket ettiğini kabul ettiğini söyledi ve özür diledi. (Skor Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler