Ajansspor

Önce kutlama, sonra çalışma!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 5 Mart Cumartesi günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 42 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Önce kutlama, sonra çalışma!
Önce kutlama, sonra çalışma!

Önce kutlama, sonra çalışma!

Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi, 27 yaşına giren kaleci Mert Günok için saha kenarında sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Kendisi için hazırlanan yeşil ve beyaz renklerdeki pastanın mumlarını üfleyen Mert'i, ilk tebrik eden isim kaleci antrenörü Metin Mert oldu. 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kaptan Serdar Aziz ve diğer futbolcular da tecrübeli kalecinin yeni yaşını kutladı. 

Bu arada, Büyükorhan Kayapa Köyü Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği üyeleri, tesislere gelerek Hamzaoğlu ve futbolculara baklava ikram etti.

Antrenman 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmanın ilk 20 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.  

Isınma koşularıyla başlayan antrenman, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Basına kapalı bölümde yeşil-beyazlı futbolcuların taktik ağırlıklı çalışma yaptığı öğrenildi. 

Sakatlığı bulunan Sivok, takımdan ayrı çalıştı. 

Bursaspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın da sürdürecek. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...