Önder Karaveli, Maç Sonunda Batshuayi'nin Kulağına Ne Söyledi?

Ali Bozkurt
14.01.2022 - 22:04 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 00:25

Süper Lig 21. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK'ı kendi evinde 1-0 mağlup etti. Maçtan sonra Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Önder Karaveli açıklamalarda bulundu.

Önder Karaveli, Maç Sonunda Batshuayi'nin Kulağına Ne Söyledi?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 21. haftasında Beşiktaş kendi evinde Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar karşılaşmadan 1-0 galibiyet ile ayrıldı. Karşılaşmanın golünü ise Michy Batshuayi attı. Maçtan hemen sonra Kartal'da teknik direktör Önder Karaveli açıklamalarda bulundu. İşte Karaveli'nin açıklamaları...

Beşiktaş'ın teknik direktörü Önder Karaveli, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu. Karaveli, ''Bana açılan pankartı maçtan sonra gördüm. Kendimi iyi hissettirdi. Çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ediyor. Harika bir oyun değildi ama kazanmaya yetecek bir oyundu. Batshuayi tam bir santrfor golü attı. Feyyaz hocamın da çok gollerini izledim böyle. Onun golüyle kazanmış olmaktan dolayı mutluyum. Bu gole ihtiyacı vardı. Batshuayi'yi tebrik ettim, özel bir şeyler söyledim.'' yorumlarını yaptı.

Karaveli, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Atiba ve Alex antrenmanlara başladılar. Ancak ikisi de fiziksel olarak tam hazır olmadığı için kadroya almadım. Montero da katılacak. 8 günde 3 maça çıkacağız ama herkes bunu yapacak. Kadromuzda biraz daha sayı yükseldi. Rotasyon şansımız yükseldi. Bu zenginliğe sahip olmak bize güç veriyor.''

Beşiktaşlı futbolcular maçtan sonra neler söyledi?

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Pjanic, Gaziantep FK maçının hemen ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Pjanic, ''Kendimi iyi hissediyorum. Uzun süre sonra gol yemeden tamamladık. Bu önemli bir detay. Takım ruhunu da geri kazandık. Bugün 3 puanı iyi bir takıma karşı aldık. Boşluk bulmanın zor olduğu bir takıma karşı aldık çok mutluyuz. Seri yapmak çok önemli olacak. Takımımız güzel bir görüntü veriyor. Önümüzdeki iki maçı da kazanarak güzel bir performans göstermek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK karşılaşmasından sonra Siyah-Beyazlıllarda Welinton, açıklamalarda bulundu. Welinton, ''Herkes çok iyi oynadı, birini seçemem. Ben her zaman idmanlarda her şeyimi veriyorum. Bugün de iyi bir oyun sergiledim. Kazanmaya yardımcı oldum. Önemli olan her zaman takımdır. Elimden geleni yapıyorum.'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, karşılaşmadan sonra takımın performansını değerlendirdi. Josef, "Bugünkü galibiyet için tanrıya şükrediyorum. Bu maçta herkes çok müadele etti. Teknik anlamda çok iyi şeyler yapamadık belki ama maça sarılmak adına, mücadele adına için herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. Maçın adamı için Batshuayi derim, çok çalıştı. Yaptığı işlerin karşılığını alması açısından bugün maçın adamı olmayı hak etti. Bu seviyede oynayan oyuncuların hepsinin sahip olması gereken özellik en üst seviyede konsantrasyon vermeliyiz. Ben de oyunun içinde kalmayı ön plana çıkarıyorum. Biz bugün teknik olarak en iyi oyunu oynamadık, Rize maçında daha çok pozisyona girdik ama 2-2 bitti. Bugün daha az pozisyona girdik ama kazandık." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler