Fenerbahçe Haberleri | Oosterwolde: ''Kral geri döndü''

Orhan Gülek
02.05.2024 - 21:18 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 21:23

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde, sosyal medyadan bir paylaşımda bulunarak sahalara dönüş sinyali verdi.

Fenerbahçe Haberleri | Oosterwolde: ''Kral geri döndü''

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde, sosyal medyadan bir paylaşımda bulunarak taraftarları heyecanlandırdı.

Sarı-lacivertlilerde Hollandalı oyuncu Oosterwolde, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Olympiakos'a karşı oynanan maçta sakatlanarak kenara gelmiş ve yapılan kontrollerin ardından sezonu kapattığı açıklanmıştı.

''Kral geri döndü''

Almanya'da ameliyat olan yıldız isim, beklenilenden kısa sürede sahalara döneceğinin sinyalini verdi. Yıldız oyuncu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak ''Kral geri döndü'' ifadelerini kullandı. 

Bu paylaşım taraftarları heyecanlandırarak 'Oosterwolde'nin sezon bitmeden geri dönebileceği' yönünde yorumlandı. 

İsmail Kartal ne demişti?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ameliyat olan ve sezonu kapattığı öne sürülen Oosterwolde için Olympiakos ile oynanan rövanş karşılaşması öncesi, "Jayden Oosterwolde şu anda iyi bir durumda ve çok güçlü bir kas yapısı var. Biz de beklenenden daha erken döneceğini düşünüyoruz. Lig bitmeden aramıza katılacağını düşünüyoruz." açıklamasında bulunmuştu.

Oosterwolde'nin performansı

Fenerbahçe'de bu sezon 41 maçta süre bulan 23 yaşındaki Oosterwolde, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler