Orkun Kökçü: "Trabzonspor şampiyon olsun"

08.07.2020 - 17:50 | Son Güncellenme: 08.07.2020 - 17:52

Orkun Kökçü: "Trabzonspor şampiyon olsun"

Feyenoord ile olan sözleşmesini 2025'e kadar uzatan Orkun Kökçü, 2-3 sene önce Beşiktaş'tan resmi transfer teklifi aldığını söyledi.

AJANSSPOR-HABER

TRT Spor'un sorularını yanıtlayan ve geçmişte Beşiktaş'tan teklif aldığını açıklayan Orkun Kökçü, "Beşiktaş taraftarıyım, bu haberlerin çıkması benim için problem değil. Beşiktaş'la adımın geçmesi güzel bir şey. Beşiktaş'tan 2-3 sene önce resmi teklif gelmişti ancak son zamanlarda teklif gelmedi" dedi.

"Sergen Yalçın çok büyük topçuydu"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakkındaki görüşleri sorulan 19 yaşındaki orta saha, "Sergen Yalçın çok büyük topçuydu, Chelsea'ye çok güzel iki gol atmıştı" ifadesini kullandı.

"Beşiktaş'ta oynamak hayal gibi olur"

İleride Türkiye'den teklif gelmesi durumunda bunu düşüneceğini ifade eden Orkun, "Türkiye'den bir teklif gelirse düşünürüm. Beşiktaş benim için bir numarada. Beşiktaş'ta oynamak hayal gibi olur" diye konuştu.

"Bence Trabzonspor şampiyon olsun"

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında sorulan soruya da cevap veren Orkun Kökçü, "Süper Lig'i fazla izlemiyorum ama Trabzonspor iyi işler yapıyor. Bence Trabzonspor şampiyon olsun" açıklamasını yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler