Orkun Kökçü'nün abisi Türkiye'ye dönüyor

22.06.2021 - 22:21 | Son Güncellenme: 22.06.2021 - 23:16

Transfer haberleri... TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor, Azerbaycan'da Sabah Futbol Kulübü forması giyen, Orkun Kökçü'nün kardeşi Ozan Can Kökçü için devrede. İşte detaylar...

Orkun Kökçü'nün abisi Türkiye'ye dönüyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

 

Yaz transfer sezonunun aktif ekiplerinden Eyüpspor, son olarak milli futbolcu Orkun Kökçü'nün abisi Ozan Can Kökçü'yle ilgileniyor. Bogdan Stancu ve Umut Bulut gibi Süper Lig'i deneyimlemiş futbolcularla anlaşan İstanbul temsilcisi, bu kez Ozan Can transferinde son aşamaya geldi. 

Futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldı

Türkiye'de Bursaspor ve Giresunspor gibi takımlarda oynamış, Hollanda çıkışlı Ozan Can Kökçü; 2019 yılında Azerbaycan ekibi Sabah Futbol Kulübü ile kontrat imzalamıştı. Geçtiğimiz sezonu Hollanda 2. Lig ekibi Telstar'da geçiren futbolcu, burada 18 maça çıkarken 2 kez gol atma başarısı gösterdi.

 

22 yaşındaki Kökçü ile TFF 1. Lig'in yeni takımı Eyüpspor arasında anlaşma sağlandı. Ancak, Ozan Can Kökçü ile Sabah Futbol Kulübü arasında 1 yıllık kontrat daha bulunuyor. Gurbetçi oyuncu, bonservisini Azerbaycan ekibinden aldığı takdirde Eyüpspor transferi resmiyete dökülecek.

Sol kanat, sağ kanat ve forvet hattında performans gösterebilen Ozan Can, genç yaşına karşın altyapı ekipleri dahil 9 farklı takımda forma giydi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 200 bin Euro bandında. 

Senin için hazırladığımız haberler