Orta saha transferi olacak mı? Kritik hafta...

28.09.2020 - 12:27 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 12:27

Transferi tamamlanmasına bir hafta kaldı. Fatih Terim açık mesajı verdi. Yönetim yarın kesin kararı verecek. Peki Galatasaray transfer yapacak mı? İşte detaylar...

Orta saha transferi olacak mı? Kritik hafta...

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Sezona 4 maçta 4 galibiyetle başladıktan sonra Fenerbahçe maçında sahada 2 puan bırakan sarı-kırmızılılarda transfer ihtiyacı da göze çarptı.

Derbide bölüm bölüm sıkıntılı anlar yaşayan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, açık açık ihtiyaç olan bölgeye işaret etti ve “Seri tipi regista” yoksunluğundan bahsetti.

Uzun süredir geçen sene takımda kiralık olarak forma giyen Jean Micheal Seri için girişimlerde bulunan sarı-kırmızılılar bu hamlelerden sonuç alamamıştı.

Transfer dönemi boyunca sadece Maicon’u satabilen, bu sebeple de eli güçlü olmayan Galatasaray yönetimi, yarın gerçekleşecek yönetim toplantısında bu konuda kesin karar almak üzere masaya yatıracak ve formül arayacak. Galatasaray yönetimi 5 Ekim’e kadar mutlaka bir orta saha transferi yapmayı hedefliyor.

Rangers hazırlıkları yarın başlayacak

Çok yoğun bir maç temposu geçiren Galatasaray’da bugün takıma izin verildi. Perşembe günü Glasgow Rangers deplasmanına çıkacak sarı-kırmızılılar yarın zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler