Osimhen'den Galatasaray kararı: Transfer...

26.10.2024 - 10:13 | Son Güncellenme: 26.10.2024 - 10:17

Süper Lig devi Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Victor Osimhen, İstanbul'u sevmeye başladı. Yıldız oyuncunun ev bakmaya başladığı iddia edildi. Detaylar...

Osimhen'den Galatasaray kararı: Transfer...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'ın transferin son günlerinde kiraladığı dünya yıldızı golcü oyuncu Victor Osimhen hem İstanbul hem Galatasaray'a adapte olmaya devam ediyor. Yıldız oyuncunun İstanbul'dan ev bakmaya başladığı iddia edildi. Detaylar haberde.

Icardi'ye komşu olacak

HaberTürk'te yer alan bilgilere göre; Osimhen ayrıca Mauro Icardi'nin de yaşadığı bölge olan Göktürk tarafından da ev bakmaya başladı. Galatasaray'da çok mutlu olan ve devre arasında transferi düşünmeyen Nijeryalı, Kemerburgaz Tesisleri'ne de yakın olma maksadıyla bu bölgeye taşınmayı planlıyor.

Türk mutfağına alışamadı

Diğer yandan Osimhen, Türk mutfağına ise henüz alışabilmiş değil. Yemeklerini genellikle dışarıdan söyleyen Nijeryalı golcü, daha çok İtalyan mutfağını tercih ediyor.

Okan Buruk'u babası gibi seviyor

Okan Buruk'la yakın bir ilişkisi olan Osimhen, Buruk'un kendisine yaklaşımından dolayı çok mutlu oluyor. Daha önce hiçbir teknik direktörün kendisine bu denli yakınlık kurmadığını ifade eden Nijeryalı, Buruk'u 'baba' gibi görüyor.

Senin için hazırladığımız haberler