Osimhen'den taraftara mesaj! Paylaşım...

15.09.2024 - 12:00 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 12:09

Galatasaray'ın Napoli'den transfer ettiği dünyaca ünlü yıldızı Victor Osimhen, Rizespor galibiyetinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Osimhen'den taraftara mesaj! Paylaşım...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'ın flaş hamle yaparak kadrosuna kattığı dünya yıldızı Victor Osimhen, Çaykur Rizespor maçında ilk defa forma giyerken maçtan sonrada sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Detaylar...

''Desteğiniz benim için dünyalara bedel''

Nijeryalı yıldız gece yarısı sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Galatasaray taraftarının kendisine gösterdiği ilgiden "Bu büyük kulübü harekete geçiren tutku ve enerjiyi şimdiden hissedebiliyorum ve desteğiniz benim için dünyalara bedel." sözleriyle bahseden Osimhen çok çalışarak önemli başarılara imza atmak istediklerini ifade etti.

İşte Osimhen'in paylaşımı

"Sevgili Galatasaray Taraftarları,


Bana gösterdiğiniz sıcak karşılama için teşekkür ederim. Bu büyük kulübü harekete geçiren tutku ve enerjiyi şimdiden hissedebiliyorum ve desteğiniz benim için dünyalara bedel.


Birlikte daha büyük başarılara imza atacağız ve hedeflerimize ulaştığımızdan emin olmak için takım arkadaşlarımla birlikte çok çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum.

Senin için hazırladığımız haberler