Osman Aşkın Bak'tan Esra Bayrak'a tebrik!

03.03.2018 - 20:26 | Son Güncellenme: 03.03.2018 - 20:26

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fransa'da devam eden 2018 INAS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda 60 metrede altın madalya kazanan milli sporcumuz Esra Bayrak'ı tebrik etti. 

Fransa'nın Val De Reuil şehrinde düzenlenen 2018 INAS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nın ikinci gününde 60 metre kategorisinde mücadele eden milli atlet Esra Bayrak, rakiplerini geride bırakarak altın madalyaya uzandı ve İstiklal Marşı’nı okuttu. Kazandığı altın madalyayı Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda yer alan Mehmetçiklere hediye eden ve madalya töreni esnasında asker selamı veren Bayrak'a ilk tebrik, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan geldi. 
Osman Aşkın Bak, yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Fransa'da devam eden 2018 INAS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden ve 60 metre kategorisinde altın madalya kazanarak yüzümüzü güldüren Esra Bayrak kardeşimi tebik ediyorum. Kazandığı altın madalyayı Afrin'de devam eden operasyondaki askerlerimize armağan eden milli sporcumuz Esra Bayrak'a kariyerinde başarılar diliyorum. Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi, teknik heyeti ve sporcumuzun ailesini de gönülden kutluyorum.” 

Senin için hazırladığımız haberler