Osmanlıspor, taktik çalıştı

29.08.2018 - 23:41 | Son Güncellenme: 29.08.2018 - 23:41

Spor Toto 1. Lig’in dördüncü hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği’yle derbi maçına çıkacak olan Osmanlıspor bu maçın taktiklerini çalıştı.

 Osmanlıspor, Gençlerbirliği’yle oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla devam ettirdi. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenmana hafif adale ağrısı bulunan Anıl Karaer tedbir amaçlı katılmazken iyileşme sürecine giren Numan Çürüksu ve Engin Bekdemir ise antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte antrenmanın sonraki bölümünde ise takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde çalışmalarını devam ettirdi.

Mor-Sarılılar, antrenmana ısınma ve koordinasyona yönelik oyunla başladı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunlarda, oyuncuların oldukça keyifli oldukları gözlendi. İsabetli pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra taktik ağırlıklı çalışmaya geçildi. Günün tek antrenmanı oynanan çift kale maçla son buldu.

Osmanlıspor, yarın (Cuma) akşam 18:00’da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.  

Senin için hazırladığımız haberler