Otuz beşbin sekiz yüz bir!

17.02.2019 - 15:59 | Son Güncellenme: 17.02.2019 - 16:01

Evet, Fenerbahçe taraflı tarafsız herkeste büyük hayal kırıklığı yaşattı ve hala yaşatmaya devam ediyor.

Evet, yapılan transferler istenilen seviyede çıkmadı büyük hayal kırıklığı hala sürüyor

Evet, 30 milyonun üzerinde Fenerbahçe taraftarı mutlu değil. Her maç sonrası büyük üzüntü içinde evine gidiyor.

Ama tek bir gerçek var, o da ligde durumu nerede olursa olsun 35 bin 801 ile ligin en yüksek seyirci ortalamasını Fenerbahçe’nin yakalamasıdır. Ve bu alanda zirvede tek başınadır.Fenerbahçe taraftarını uzun yıllardan sonra kazandı ama sahadaki takımını kaybetti.

Size İki başkan portresi vereceğim: Bir tanesi stattan taraftarını kovmaya çalışan, hakaretler eden, üzerinizdeki formayı ben yaptım diyen, hatta taraftara yasaklar getiren bir tablo çizerken, diğer bir Başkan ise maçlara taraftar gelsin diye kombineleri ucuza satışa çıkartan, en ufak olayda taraftarına destek olan ve onlar ile birlikte yürüyen bir tablo çiziyor. Bu birliktelik tabiî ki zamanla başarıyı getirecektir. 100 küsur yıllık dev Çınar tarihinde böyle bir tablo görmedi. Ama bu tablo zamanla düzelecek. Sadece sabır gösterilmeli ve son ana kadar takıma destek olunmalı. Konya maçının berabere bitmesine rağmen taraftarın takımına sonuna kadar desteğini sürdürmesi rakipleri korkutuyor. Çünkü bu birlikteliği kimse yıkamıyor. Saha içinde sonuçlar ne olursa olsun taraftar ile takım arasına kimse giremiyor. Geçmiş dönemde en ufak mağlubiyet sonrası yaşanan olaylar artık tarih oldu. Camiada içinde öyle sağlam bir birliktelik var ki kimse yıkmayı başaramıyor.

Tabiî ki Sayın Ali Koç’ta hatalar yaptı. Bence en büyük hatası Comolli ile hala yola devam etmesidir. Bu tablonun tek sorumlusu ne Başkan ne teknik kadro ne de bir başkasıdır. Bu takımın en büyük yanlışı transfer politikası ve Comollidir.

Fenerbahçe’de artık tek bir hedef var o da zirveden kopmamak için kalan maçları en az kayıpla atlatmaktır. Beşiktaş maçı bu anlamda en kritik maçtır. Bu maçın kazanılması takıma çok büyük artı güven getirecektir. Bu hafta Ersun Yanal ve öğrencilerini zor günler bekliyor olsa da taraftar deplasmandan zaferle dönülmesini istiyor. Çünkü bunu hak ediyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler