Oussama Tannane Göztepe'de

Feride Kara
07.01.2022 - 18:57 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 19:08

Süper Lig'in İkinci yarısına iddialı bir kadro ile girmek isteyen Göztepe Vitesse'nin Faslı futbolcusu Oussama Tannane ile anlaştı. Detaylar haberimizde

Oussama Tannane Göztepe'de

Süper Lig'in alt sıralardan kurtulmak isteyen İzmir ekibi Göztepe Vitesse forması giyen ofansif orta saha oyuncusu Oussama Tannane ile her konuda anlaştı. Anlaşmanın ardından İzmir'e gelen Tannane'nin sağlık kontrolünden sonra resmi imzayı atması bekleniyor.

Tannane Göztepe'ye yakın

27 yaşındaki Faslı oyuncu Oussama Tannane Vitesse'de oynuyordu ve sözleşmesi sezon sonunda bitecekti. Tannane büyük bir olasılıkla Süper Lig'in ikinci yarısında Göztepe forması giyecek.

İlgini Çekebilir
Göztepe'nin gözü Belçikalı golcüde
Habere Git

Oussama Tannane kimdir?

23 Mart 1994 yılında Fas'ın Tétouan şehrinde dünyaya gelen Oussama Tannane ailesiyle birlikte Hollanda'ya gittikten sonra profesyonel futbol kariyeri için ilk adımlarını atmaya başladı. 

Ajax altyapısında yetişen Oussama Tannane, sırasıyla PSV, Heerenveen, Heracles gibi takımlarda oynadı. Fransa'ya geçiş yapan Tannane, Sant-Etienne takımına transfer oldu. Kiralık olarak Las Palmas forması da giyen Tannane son olarak Vitesse'ye geçti. Oussama Tannane, geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi'nde 29 maça çıktı. Vitesse formasıyla 7 gol atıp 9 asist yapan Faslı oyuncu başarılı bir performans ortaya koydu.

Oussama Tannane, en golcü sezonunu Heracles formasıyla geçirdi. Heracles Almelo takımında oynarken 27 yaşındaki futbolcu 23 gol atıp 9 asist yaptı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler