"Oynamak istiyordum, Cenk girince üzüldüm"

30.09.2015 - 07:32 | Son Güncellenme: 30.09.2015 - 07:32

Ricardo Quaresma, Fenerbahçe’yi yendikleri derbi ve Sporting Lizbon ile oynayacakları karşılaşmayı Portekiz basınına değerlendirdi.

Ricardo Quaresma, Fenerbahçe’yi yendikleri derbi ve UEFA Avrupa Ligi’nde yarın Sporting Lizbon ile Olimpiyat Stadı’nda oynayacakları karşılaşmayı Portekiz basınına değerlendirdi.

İlk olarak Türkiye’ye geri döndüğü için mutlu olduğunu kaydeden Quaresma, “Beşiktaş formasını yeniden giymek bana gurur veriyor. Gösterilen sevgiye karşılık vermek istiyorum” dedi. Siyah-beyazlı futbolcu derbide şans bulamadığı için hayal kırıklığına uğradığı ifade ederek, “Açıkçası derbide oynayacağımı düşünmüştüm. Son oyuncu değişikliğinde Cenk’in oyuna girişini görünce kısa süreli bir üzüntü yaşadım ama takımın kazanması daha önemliydi” diye konuştu.

Quaresma, Sporting Lizbon maçı için ise “Sporting için çok zor bir gece olacak. Ben de heyecanla maçı bekliyorum. Hocam görev verirse sahaya çıkıp elimden geleni yaparım” yorumunu yaptı.

Güneş’ten uyarılar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting Lizbon maçı öncesi oyuncularına bir dizi uyarıda bulundu.

Portekiz ekibinin ilk maçta Lokomotiv Moskova’ya 3-1 yenilmesinin kimseyi yanıltmaması gerektiğini kaydeden Güneş’in, “Rakibimiz güçlü bir takım. İlk maçta yenilmeleri bir sürpriz. Bize karşı bu kaybı telafi etmeye çalışacaklar. İşimiz kolay değil ama kazanmak zorundayız. Galip gelirsek gruptan çıkma yolunda avantaj yakalarız” dediği öğrenildi.

Milliyet

Senin için hazırladığımız haberler