'Oyuncak Avı' YouTube kanalı lider!

02.05.2020 - 15:42 | Son Güncellenme: 02.05.2020 - 15:47

YouTube Türkiye'nin en çok abone sayısına sahip olan Enes Batur'u Oyuncak Avı isimli bir YouTube kanalı geçti. Bu haberle birlikte internette Oyuncak Avı aramaları sıklaştırıldı. Peki Oyuncak Avı YouTube kanalının abone sayısı kaç? Enes Batur'u nasıl geçti? İşte detaylar...

'Oyuncak Avı' YouTube kanalı lider!

YouTube'da Oyuncak Avı adlı YouTube kanalı, yıllardır YouTube Türkiye'de bireysel bir kanal olarak abone sayısı bakımından lider durumda olan Enes Batur'u geçmeyi başardı. Bu olayın ardından Oyuncak Avı YouTube kanalı ise internette merak edilir oldu. Peki Oyuncak Avı YouTube kanalı nedir, ne yapar, abone sayısı kaç? Detayları haberimizde...

Ürettiği eğlence temalı videolarla ülkemizin en popüler YouTuber’larından biri olmayı başaran Enes Batur, son birkaç yıldır YouTube Türkiye’nin en çok abone sayısına sahip olan ‘bireysel’ kanalının başındaki isimdi. Toplamda 12,7 milyon abone sayısıyla Cem Yılmaz, Oha Diyorum, Kanal D, Orkun Işıtmak gibi birçok kanalın üstünde yer alan Batur, görünüşe göre bu unvanını Oyuncak Avı isimli bir çocuk kanalına kaptırdı.

Oyuncak Avı YouTube abone sayısı kaç?

2014 yılından beri YouTube’da var olan Oyuncak Avı isimli kanal, şu anda 14,2 milyon abone sayısıyla netd müzik’in ardından YouTube Türkiye’nin en çok aboneye sahip olan ikinci kanalı konumunda yer alıyor.

Büyük fark!

Social Blade verilerine göre en yüksek aboneye sahip olan 5 YouTube kanalının son 30 günde elde ettiği abone sayıları şu şekilde:

  • netd müzik: 200 bin
  • Oyuncak Avı: 8,72 milyon
  • Enes Batur: 300 bin
  • Orkun Işıtmak: 90 bin
  • OYUNCAKOYNUYORUM: 330 bin
Senin için hazırladığımız haberler