Ozan Kabak'ın düşlerini İstanbul süslüyor!

06.04.2021 - 13:48 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 17:24

Futbol haberleri... Liverpool'un genç savunma oyuncusu Ozan Kabak, Şampiyonlar Ligi'nin kendisi için ne anlam ifade ettiğini ve İstanbul finaline dair düşüncelerini paylaştı. İşte detaylar...

Ozan Kabak'ın düşlerini İstanbul süslüyor!

AJANSSPOR - HABER

Ozan Kabak, İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi'nin finalini yaşamayı düşlüyor. "İstanbul benim büyüdüğüm ve ilk profesyonel maça çıktığım şehir" diyen genç stoper, finalin güzel bir tesadüf olacağını belirtti. 

Ozan Kabak, "Ayrı bir motivasyon sağlıyor..."

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Red Bull Leipzig'i geçip çeyrek finalde Real Madrid'le eşleşen Liverpool'da işler yolunda. En son deplasmanda Arsenal'i güzel oyunla geçen ekipte, milli futbolcumuz Ozan Kabak ilk 11'in sigorta oyuncularından biri haline geldi. Finale dair ümitlerinden bahseden Kabak, "İstanbul, benim büyüdüğüm ve ilk profesyonel maça çıktığım şehir. Finalin İstanbul'da olması ve bizim de çeyrek finalde olmamız, benim için çok güzel bir tesadüf. Finalin orada olması, bana ayrı bir motivasyon sağlıyor." ifadelerini kullandı. 
 

"Türk futbolseverleri gibi ateşli taraftar göremedim..."

Almanya ve İngiltere'de futbol oynadığını ve her iki ülkede de Türkiye'deki gibi ateşli, futbola bağlı taraftarlar görmediğini iddia eden genç savunmacı, "Adım adım bakmak gerekiyor ama finalde İstanbul'da oynayıp o kupayı kaldırmak benim için çok büyük bir hayal. İnşallah gerçekleşir. Şu ana kadar Almanya'da ve İngiltere'de oynadım. Türk futbolseverler kadar ateşli, kendi takımına bağlı ve içten seven başka futbol seyircisi görmedim." şeklinde konuştu.
 
 

Senin için hazırladığımız haberler