Dursun Özbek: "Galatasaray, Cumhuriyetin En Önemli Spor Kulübüdür"

19.05.2023 - 11:44 | Son Güncellenme: 19.05.2023 - 11:56

Galatasaray Haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri temel atma töreninde açıklamalar yaptı.

Dursun Özbek: "Galatasaray, Cumhuriyetin En Önemli Spor Kulübüdür"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.

"Kimsenin hayalini kuramadığı hedefler bu genç fikirlerden doğmuştur"

Özbek, "Bugün 19 Mayıs'ın 104. yılı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basması sadece Kurtuluş Savaşı'nın ilk adımı değildir. Aynı zamanda genç fikirlerin oluşumudur. Bu yüzden bugün gençlere armağan edilmiştir. Kimsenin hayalini kuramadığı hedefler bu genç fikirlerden doğmuştur. 

"Töreni deprem nedeniyle bugün yapıyoruz"

Kurucumuz Ali Sami Yen'in hedefi Türk olmayan takımları yenmek aynı bu fikirdir. Kurucularımızın koyduğu hedefle ilerlediğimiz bu yolda Galatasaray Metin Oktay Tesisi'nin temel atma töreninde beraberiz. Bu töreni 22 Şubat'ta yapacaktık, deprem nedeniyle bugün yapıyoruz. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe pes etmiyor! İşte puan durumu...
Habere Git

"Bu Galatasaray'ın ülkesine olan borcudur"

Cumhuriyetimizin 100. yılında temeli atılan bu tesis bırakacağımız en önemli miraslardan biri olacaktır. Gençlerimiz burada en modern koşullarda Galatasaray gelenekleri ve terbiyesiyle yetişeceklerdir. Bu Galatasaray'ın ülkesine olan borcudur.

"Cumhuriyetin yüzü olmak en çok Galatasaray'a yakışır"

Galatasaray, şanlı geçmişi ile Cumhuriyetin en önemli spor kulübüdür. Cumhuriyetin 100. yılında Cumhuriyetin yüzü olmak en çok Galatasaray'a yakışır. Genç fikirlerimizle daha çok başarılara ulaşacağız. 

"Bizim de ümidimiz gençliktedir"

Gazi Mustafa Kemal'in izinde, onun ilkelerini taşıyıp gelecek kuşaklara aktaracağımızı belirtmek istiyorum. 'Biz her şeyi bırakacağız. Gençliğin ümidi onlardır. Bütün ümidim gençliktedir' demiş. Bizim de ümidimiz gençliktedir.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan transfer harekatı! 4 oyuncu...
Habere Git

"Yaşadığımız birlik ve beraberlik ortamı çok önemli"

Yaşadığımız birlik ve beraberlik ortamı çok önemli. Sevgili Erden Timur başta olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarıma, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray'a yakışır bir tesis oluyor"

Galatasaray SK eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise, "Buraya emeği geçenlerden Allah razı olsun. Galatasaray'a yakışır bir tesis oluyor. Mustafa Cengiz Başkanımız döneminde buraya bayağı bir emek verdik. Şu anda da Dursun Başkanımız yürütüyor. El ele hep birlikte bunu başaracağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler